Migraine.

Det är därför jag inte har skrivit.. Har typ nästan bara legat och sovit och när jag inte har gjort det så har jag antingen rökt eller glott på tv/film.. Har ingen jävla aning om vad jag ska skriva nu heller faktiskt. O.o är fortfarande allergisk mot den här shiftknappen. Så om ni ser ett - och en liten bokstav är det pga av att den där jävla fittknappen sitter FEL!!!!!  >< Jobb imorgon fast först åka tåg och typ sova. haha.. Har massor med kunder jag skulle ringa idag egentligen.. Men men det blir la imorgon istället. Men med min vanliga tur så kommer inte dom att vara hemma. >.<

Nu känner jag mig verkligen FET! Har smällt i mig snart 3 ostbågspåsar och snart en och en halv chipspåse. Och att inte förglömma massor med bärs och jäger. Det blir fan hårdbantning när jag kommer hem till Sthlm igen..

Neeej nu försvann min inspiration. ;)

Kastar in bilder när jag kommer hem..

Later...



I love my cat.

Jag pratade med morsan precis. Hon säger att hon inte kan ha Lakrits länge till. Vad i helvete ska jag göra?! Måste hitta en lägenhet! Jag kommer inte få ett lån på banken det VET jag! Kanske om jagsäger upp mig på Vattenfall? Då kan jag hitta ett skit jobb hir i närheten eller nåt. (är i Mantorp) I Mjölby är det lätt att hitta en lägenhet iallafallm men här finns inte mitt jobb. Jag vet fan inte va djag ska göra åt det här. Nu skriver jag som en kratta, men det är pga att jag har druckit. Skrev det i förra inlägget för att varna er läsare. Är det någon som vet om det finns nåt jobb här i Mjölby/Linköping/Mantorp/Norrköping? Alltså som teleförsääljare. För jagtrivs med det som fan. Jag känner mig verkligen som en i gänget. Men för min katts skull så skulle jag gå genom eld och vatten. Jag älskar minkatt så innihelvete! Jag skulle kunna ge upp min lycka för hans skull. Det är verkligen mitt barn. <3

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. Det är massor med problem nu känns det som..  För en gångs skull så är det inte pengar det handlar om. Det är dom där fucking jävla känslorna! >.< JJAG VILL INTE!!!!!!!!!!!!!!!

Läs inte ens det här.. Jag känner mig bara värdelös. Förlåt.. :'( Ser knappt vad jag skriver längre pga alla jävla tårar. Skriver mer imorgon..


Jägermeister and some company.

Sitter just nu med Stefans laptop. :p Och jag är allergisk mot hans shiftknapp!! >.< In other news, så är det bärs och Jäger. ;D Sagah kommer till Mjölby ikväll också. ^^

Blir snart tokig på den här förbannade jävla shift knappen. >< Har inte en jävla aning om vad jag ska skriva just nu.. NOLL inspiration. Skriver kanske mer senare. Ha överseende med att jag inte kommer stava som en mästare. ;) Jag kommer ha både Jäger och bärs i min läckra kropp. ;)

Neeej nu blir det The ring 2 och sen mera mys med mina pojkar. <3

Later...

I HATE them!

Energibolaget! Jag HATAR dom! Sluta lura alla era kunder! >.<

Come clean.

Jag måste bara berätta en sak!
Det är så att jag har en återkommande dröm. Eller ja, återkommande och återkommande. I varje dröm är jag på olika ställen och gör olika saker MEN jag är höggravid.. Är det någon som vet vad det kan betyda? För jag är väldigt intresserad av att få veta vad det är frågan om. Det står olika överallt på alla hesidor som jag har kollat igenom, alla jag pratar med om detta får jag alltid olika svar av. Är det NÅGON som vet säkert vad det kan betyda? Jag VET att jag inte är gravid. Så det kan det inte vara. Jag fattar det inte. :(

Hjälp mig någon?

Deadline.

Sitter på jobbet nu och ringer som en dåre! MÅSTE klara målet idag känner jag.. Har en köttbulls macka och en flaska vatten brevid mig. :p Så jag försöker kasta i mig frukosten och jobba samtidigt. ;) Ja, ja det är iallafall bra att jag får i mig frukost. ^^ Neeej nu ska jag jobba vidare. Ska kolla om jag får låna Stefans dator ikväll för en till uppdatering. ^^

Ska till Mantorp idag ju! :D
Persson möter mig på t-centralen efter jobbet också. :D
Faaan vad glad jag är. ^^

Nej Rosie, fortsätt att ringa nu. :p


Gerard Butler.

Min kärlek har namnstag idag! Shit alltså, jag har sett några med filmer med honom nu. Den första vad "The Phantom of the Opera" Jag vart dödsförälskad redan då. Och det var flera år sen. O.o Sen var det P.S I love you. Jag grät mig igenom hela filmen. Ska läsa boken så fort tid finns. Neej nu måste jag jobba vidare..

Gerard Butler. <3

Victory!

Jag har inte lyckats snubbla i en enda trappa idag. :D (än) haha
Har lyckats få 1 avtal redan nu. ^^ Eller ja, för en timme sen iallafall. ;)

Vart är alla mina läsare? Jag ser att folk besöker mig blogg, men ingen kommentar? :( Jag vet att alla säga "åååh kommentera min blogg." men alltså jag vill bara ha en kommentar så att jag vet vem det är ifrån och era ord gör min dag faktiskt. :D

Nu måste jag jobba vidare. ^^

Later...

Breakfast.

Jag har blivit utmanad av Marlene.
Ska ladda upp en bild på vad jag äter till frukost.
Men problemet var bara det att jag nästan aldrig brukar äta frukost nuförtiden.
Men men det här vart det idag. ^^


Macka med mozzarella och gurka




Schweppes Lemon


Jag vet att det inte alls är bra med socker på morgonen.
Bla bla bla, jag har redan en mamma. >.<

No inspiration.

Har inte en susning om vad jag ska skriva om just nu. O.o Skriver mer imorgon istället. Han NOLL inspiration.

Later...

I really don't have time for this!

Borde verkligen stå och sminka mig eller fixa mitt hår just nu. Men men Rosie ska alltid göra allting i sista sekunden. Jag är nog fan en tidsoptimist. haha. Jag har så jävla ont i magen. O.o Men det går över till slut.

Såg precis en Whiskas-reklam och kom i underfund om att jag SAKNAR min kisse så innihelvete! :( Mattes älskling är inte här. :'( Måste få ha honom i min famn snart. För det här funkar snart inte längre. Jag klarar mig helt enkelt inte utan honom. :( Nina du förstår vad jag menar va? Du har ju tre missemjau's. Lakrits fick mig att må bra igen. Han är min drog. <3


Nu borde jag verkligen börja klä på mig, men ska göra det snaaart..
Kastar upp ett par bilder på mig och syster från i lördags.
Det var en massa skit som hände då kan jag säga.
Men ska inte skriva om det här.
Då blir inte hon glad på mig.

Neej nu ska jag börjar göra mig i ordning. Skriver kanske någon rad när jag kommer till jobbet. ^^



Only because my sister is beautiful.
<3
And because i'm cute ^^


The sisters <3

Nu jävlar är det FEEEEEEEST!! Kolla vad glada vi är. :D





Coconut & Schweppes.

Det dricker jag och syster just nu. Kokossprit funkar faktiskt. ^^ Vad händer ikväll nu då? Jooo, det blir att dricka några till av våra drinkar och sen se vad som händer. Klockan är ju faktiskt bara 20:03. ;) Vi har oceaaaaaner av tid!
Igår åkte jag in till Medis och mötte syster. Hon köpte en öl till mig så jag vart på bra humör. :D Hade faktiskt längtat hela veckan på en bärs! ;D Syster tog en klockren bild på mig igår också. Shiit alltså vad snygg man är. haha.

Neeej nu ska jag vara social med syster,
hon sitter som vanligt med sin spegel. ;)
Sötnos. <3


Lev med kvalitén på bilden! Jag SKA köpa en digitalkamera!
Snodde systers dejts basker. hehe. ^^

Later...

This is good.

VATTENPIPA FTW! ;D

Could you give me some reality please?

Jag saknar verkligen närheten från ett förhållande. Men vill inte ha något. Vill känna mig älskad igen som jag en gång kände. Sitter och lyssnar på Curly Sue med Takida just nu. Jag gråter som ett barn. Vet inte vad jag ska skriva mer nu. Känner mig patetisk.

Later...

Oh no, not AGAIN?

Jag har lyckats igen. Hungrig som fan men vill inte äta upp allting. (Känns som att jag skulle kunna göra det.) 6 dagar kvar till lönen! That's a long time. O.o Ska se vad jag kan "tjoffsa" (Rosiska) ihop. Har faktiskt inte en aning om vad jag ska skriva om just nu. >.< Skriver mer sen när jag har mer inspiration. (:

En liiten bild på mig kan ni få. ;)
Det där var igår när jag var påväg till jobbet.



Och en liten bild på mitt hjärta jag ritade på jobbet igår. ;)
Later...

At work.

Sitter på jobbet nu. Kom hit 12:42 idag. :D Faan jag är skillad! ^^ Börjar jobba om ungefär 5 minuter, så jag kan inte skriva ett såååå långt inlägg.

Ville bara säga EN sak! Jag ÄLSKAR mitt jobb! <3


Skriver mer när jag kommer hem.. ^^

Isn't that ironic?

Det gick ganska bra på jobbet idag. ^^
Sålde iallafall 2 avtal! Har 2 eller 3 prospekt till imorgon också.
Så detta kommer bli klockrent! :D


MÅSTE bara påpeka en sak. :p
Skrev en fråga i förra inlägget. (alltså det för imorse)..

Har fått tre kommentarer på inlägget men INGEN svarade på frågan. O.o

Är fett trött just nu, ska kasta i mig något att äta sen glo lite på tv, läsa lite bloggar sen sova. ^^
Sorry för att det inte blir något långt inlägg nu, men jag är så trött..
Skriver mer imorgon när jag har vaknat om jag hinner. :)



Kastar in några bilder bla från helgen ;)
Okanagan är förbannat gott!





Jag menar det verkligen! <3
Skrev det här på jobbet idag, det finns fler.. ;)









About time Rosie!

..att du kommer i tid till jobbet! Du var i tid igår och kommer bli det idag. :D Och du har inte tid att sitta här och skriva blogg.
Ska ta en macka, ett glas juice och sen klä på mig. ^^ Jaaaa, jag har inte gjort det än. ;) Men jag hinner. :p Det gick åt helvete att sälja igår. O.o Men det ska det la bli ändring på idag! UTAN tvekan! MINST 3 avtal idag! Så är det bara..
Neeej även fast jag vill skriva mer, så kan jag inte det. Skriver mer när jag kommer hem ikväll, eller imorgon vid den här tiden. ^^

Anser ni att jag är en tidsoptimist? ;)

Just a few words.

Kan inte skriva mycket, syster sover... Skriver mer imorgon. ^^


Later...

Mozzarella and turkey.

Finns det något godare att ha på mackan? ;) Ja, jo det finns det, men har inget av det hemma just nu. >.<
Det är ju ägg med skinka och sallad. <3
Neej nu ska jag kasta på mig lite smink och sen, för en gångs skull komma i tid till jobbet. xD

btw, länkade precis Marlene's blogg! Så nu får ni la skutta in där och lämna en söt kommentar till henne. (:

Neej en till macka med mozzarella och kalkon. :p

Later...

Psycho.

Hade en sån sjuk dröm i natt. Visste inte ens om det var en dröm när jag vaknade imorse. För när jag kollade på mobilen så hade jag ett missat samtal från den här någon. Jag kollade på mobilen och efter några sekunder så försvann det! O.o
Sjukt! När jag tog en till titt på mobilen så upptäckte jag SÅKLART att jag hade försovit mig till jobbet. Det var bara att banka huvudet i väggen och förbanna sig själv för att sen gå upp och klä på sig. Upptäckte att jag skulle hinna med 12:40 tuben Bara 10 minuter försenad tänker jag. Kastar i alla grejor i väskan och springer som en dåre till tuben. 
Jag HANN! :D Börjar sminka mig och greja på tuben  (det sparar tid som fan ^^)
När jag väl är framme på kungsholmen så är det bara att springa som en dåre till jobbet..
Sålde bara en idag, men det ska det bli ändring på imorgon! (: Orkar inte skriva nå mer nu.


Kastar in en bild från i helgen tror jag. Lev med den dåliga kvalitén.
Ska skaffa en digitalkamera när ekonimin tillåter. ^^
Har någon en baterilucka över? Se bild. ;)
SHIT! Min hand ser ENORM ut. O.o





btw, kom på att jag skulle göra en TILL grej. Lovade Marlene det. ^^

Men gumman jag vet inte hur jag ska bära mig åt. O.o
Måste sova nu, men fixar det imorgon om jag fattar bättre då. ^^


Later...

Nothing at all.

Har absolut ingenting att skriva om idag.
Sitter och kollar på Bridget Jones 2 just nu. Fy fan vad man skrattar haha. :p Dessutom så känner man igen sig i vissa av hennes situationer. xD


Neej nu blir det Bridget Jones för hela slanten!

Btw, vart har alla mina läsare tagit vägen? O.o Alla som läser det här inlägget snälla söta rara underbara. Lämna en liten kommentar så att jag ser vilka det är som läser. ^^


Later...

Only because this i different.

Ikväll kommer jag vara nykter såvida inte en polare hör av sig. :p Tror att han jobbar nu så det märks la hur det blir..
Kollar på Scorpion King just nu. Den är ganska bra faktiskt, iallafall det jag har sett hittils. :p

Jag och syster sitter asgarvar åt moramålet.. Alltså ni ska höra henne säga "vasadu?" xD


Vet faktiskt inte vad jag ska skriva nu. Är hungrig!!
GE MIG EN PIZZA!!!!!!


Later...

Sleeping beauty.

Känner mig som henne idag. Totalt DÖD! >.< Ska kasta mig in i duschen när jag har ätit, sen träffa en polare i stan. (:
Neej nu blir det bulgur med kycklingshnitzel och tzatsiki. ^^

Skriver ett längre inlägg senare när jag är lite mer levande.

GRATTIS TILL SAGAH IDAG!
21 år! Nu är du kärring gumman. :D

Later...

I need my cat!

Fy faaan vad jag saknar min kisse. :( Sitter och kollar på kort från när jag bodde i Mora. Ska snart lägga mig i sängen och dö ett par timmar. Btw, Stefan om du läser det här! Ring mig när du har det? Nu ska jag SOVA!


My love. <3
Utan dig Lakrits, så finns inte matte!


Later...

The laundry day is here!

Äntligen får jag tvätta!! :D Dom absolut sista klädesplaggen tog jag på mig igår efter jag hade duschat. :p Men NU jävlar är ALLTING rent! :D Eller ja, snart har två eller tre maskiner kvar att tvätta. :p Ikväll vill jag dricka! Det finns sprit i kylen, undrar om man ska ta sig en drink? ;) Nää inte nu, kanske senare när syster har kommit hem. ^^ Neeej nu lär jag springa ner till tvättstugan igen!

Later...

Learn it, live it, love it!

Alex vartifrån kommer den frasen? ;)

Idag känner jag verkligen så.
Det enda jag har gjort idag är nog fan ätit och vinglat. O.o
Men mat är ju så GOTT! Det är fan min drog, förutom cigg då.
Neej nu ska jag skriva om akutbesöket idag.

Det började med att jag åkte taxi till St: Görans sjukhus.. Satt och väntade på min tur i typ en timme. Kändes som att hela rummet bara snurrade. När äntligen en sköterska kom fram till mig och sa mitt namn, hörde jag knappt vad hon sa pga att mitt huvud bara dunkade och dunkade. >.< Till slut så tog vi oss in i ett rum och pratade.. Hon ställde massa frågor och sa vad hon TRODDE att min diagnos var. Det visade sig att hon hade rätt. Iallafall när hon hade frågat klart föste hon ut mig i väntrummet igen. Jag satt där i typ 5 minuter tills en läkare kom. Ett nytt undersökningsrum uppenbarade sig för mig. Jag fick sätta mig på en säng och vänta ännu lite längre till det kom en annan manlig läkare som pratade finlandssvenska, och en kvinnlig med en bedrövlig frisyr.. Dom babblade om något som inte en jävel skulle förstå.. Ja, ja till slut så kollade dom blodtrycket på. mig, såg att det var som det skulle. Va fan ni vet hur en vanlig undersökning går till? Efter en stund så frågade jag om dom skulle ta blodprov. Dom jävlarna säger ja! >.< Mitt hjärta börjar banka kände det verkligen. Jag HATAR sprutor! Dom säger att det skulle vara jättebra och bla bla bla. Till slut går jag med på ett stickprov i fingret. Ville inte det heller. Jag är så jävla fjantig när det gäller sånt här. Shit alltså. Läkaren lär ju ha tyckt att jag var som en femåring. O.o Men men så är det om man vill sticka Rosie. Då JÄVLAR! Tatueringar och piercingar är EN sak, men sprutor och läkare och lokalerna på alla sjukhus ger mig verkligen the creeps. >.< Efter ett tag så fastställer dom att jag har ett lättare virus på balanshinnan (den sitter i örat för er som inte vet.). Skickar mig därifrån med en räkning på 260 kr. Fy fan vad dyrt det ska vara med sjukvården. >.< Det var mycket bättre innan man vart 18 allting var tamigfan gratis! ^^

Neej nu blir det en cigg, lite mer Charmed sen sova!
Sleep tight, all my darlings. <3

Later...

New new new.

Har krånglat med stilmallen nu i över två timmar. O.o
Har fått både huvudvärk och aggressions attacker på den här datorn. >.<
Men ÄNTLIGEN klart. :p Ska bara fixa en till grej. :p

Skriver ett längre inlägg lite senare om jag orkar..
Var på akuten idag faktiskt. Ska berätta om det senare.

Later...

I'm like sunshine.

Idag har varit en bra dag. :) När jag kom till jobbet idag så frågade min chef mig hur många jag trodde att jag skulle sälja alltså mitt mål för dagen. ;) Jag svarade tre minst! Jag klarade det! ;D Var verkligen som en solstråle. (: Har tagit några bilder där jag inte ser alltför lycklig ut men det ÄR jag! :D

Sandroo kommer hit den 21:a eller 22:a! Faan vad kul det ska bli! :D <3
Den 25:e åker jag till Stefan! Längtar som fan. Saknar dig vännen! <3


Nej ska snart gå till sängen och dö ett par timmar. ;) Ska ju jobba imorgon. Faan vad härligt det är med långa helger. :D

Mån-Tors 13-21, det är som musik i mina öron att få höra det. ^^

Kastar upp några bilder.






Sandroo, saknar dig. <3




Stefan, snart syns vi sötnöt. <3


Why can't you just leave me alone?

Den här dagen inte inte heller varit särskilt bra. FETT trött just nu, men jordens huvudvärk. O.o Åkte hem från jobbet för att jag hade sån jävla huvudvärk. >.<

Ska ta tag i disken sen sova!

Later...

Aaaaah!!! Give me a break!

1. Dagen börjar med att jag försover mig! >.<
2. Den fortsätter med att jag har sönder min handsfree.
3. Jag fick inte sälja något.
4. Snubblade ooch slog i mitt ben! >.<
5. Brandlarmet gick igång när jag skulle laga mat!
6. Kommer inte på någon sexa, men va fan det andra RÄCKER!

Kollar på Charmed just nu för att lugna mina nerver,
ska snart gå ut och ta en cigg.
Efter det blir det mer Charmed sen sova.

Det enda som har varit bra idag var att få prata med Stefan, Sagah och Markus. <3
SAKNAR ER!!! <3

Later...

What goes up, must come down.

Idag mår man VERKLIGEN som man förtjänar alltså. O.o Men det var verkligen värt det! :D Sitter och är hungrig som aldrig förr. Jag och syster ska försöka fixa pizza. ^^ Ska kolla på Dead Silence senare. Längesen jag såg den nu. :p Sen blir det kanske att tanka ner Silent Hill, det är tamigfan min favorit film tror jag! ;D Ja, ja nu ska jag sluta babbla om det. ;)

Gårdagen började med att man var bakis och trött som ett svin, jag och syster satt och slötittade på tv och på datan. haha Efter ett tag så började syster komma igång. ;)

Syster: Vill du ha ett glas vin?
Jag: Det var väl en jäävla dum fråga. Självklart! ;D


Efter typ ett och ett halvt vinglas så blir SÅKLART Rosie hungrig. ;) Så jag smiter ner till pizzerian här brevid och fixar en pizza med massa KÖTT! Har verkligen längtat efter det. <3 När jag väl var på pizzerian så frågade killarna när om vi ville hänga med ut på ett par bärs. Klart det! (säger jag). När pizzan är klar smiter jag upp til syster och kastar i mig pizza och verkligen njuuuuter. Vi dricker lite till, jag börjar byta om, sminka mig och grejar. ^^ Efter ett tag och ett par asgarv är vi äntligen klara! :D Vi börjar röra oss ner mot pizzerian och tar en varsin bärs. Orkar inte skriva detaljer mer nu, så det bli i stora drag men EN sak ska jag iallafall berätta. :D
Jag och syster sjöng karaoke!! Det vart Richard Marx - Right Here Waiting jag hörde knappt någonting av vad vi sjöng, men tror att det lät bra! :p Syster sa det iallafall. Ni som känner mig vet att jag en HEMSK scenskräck OCH rampfeber på det också. O.o Jag stod och skakade, syster försökte prata med mig (det här var innan vi ställde oss på scenen). Jag hörde ingenting av vad hon sa, kändes nästan som att jag skulle börja gråta. Men vi tog oss upp på scenen och sjöng för FULL hals! :D Min scenskräck kommer alltid att vara kvar men jag kommer alltid att ÄLSKA att stå på scen även fast jag skakar som ett jävla asplöv. :O Neej nu är jag fan HUNGRIG! Skriver kanske mer sen.



Gårdagen, snygg som alltid. ;D



Systrarna är lika snygga som alltid! <3


Även fast man är bakis, SNYGG!
Kolla jag har någonting GULT på mig! O.o



Later...

The alcohol is starting to take over.

Känner att dimman börjar komma nu. Shit är fan rädd att bli alkis. Men det kan jag inte bli om jag bara dricker varje helg väl? O.o Ska fan sluta dricka så innihelvete! >.< Fast den dagen är inte ikväll. ;) Ska snart smita iväg och träffa David. (:

Skriver mer imorgon förhoppningsvis. (:


I'm the cutest thing. ^^

Busy busy busy.

Har inte orkat skriva blogg dom här senaste dagarna. Varit åt helvete för trött när jag har kommit hem från jobbet. Men men så kan det vara. ^^
Blir alkohol idag! ;D Ska kasta in mig i duschen och försöka se ut som en människa först bara. ;) Jag saknar alla i Mora! Men mest av allt så saknar jag Stefan. :( Föööör längesen vi träffades nu gubben <3 Ska försöka ta mig ner till dig när jag får lön. ^^ Neeej nu ska jag duscha. Det kommer upp bilder sen, annars så hittar ni alla på min bdb
^^



Laddar iallafall upp en från när jag var i Fagersta. ^^
Bakis som ett svin men fan vad snygg jag blev! :D



Bad hair day! >.<

Idag ser mitt hår förjävligt ut! Ska snart tvätta det. Men en sak först, måste komma på vad jag ska ha för mat med mig till jobbet. ;)
Någon som ha ett tips? Det finns kyckling shnitzel (staving?) i frysen sen är det bara att koka bulgur och göra tzatsiki. ^^ Lät det gott? ;)


Gårdagen på jobbet: Igår var verkligen ingen bra jobbdag. Jag sålde ingenting. Fick iväg en offert! Vi fick liksom ett nytt manus att gå efter. Ingen kund ville prata med en. Vet fan inte hur jävla många avhyvlingar jag fick igår.. Men men det är la smällar man får ta. Jag vet inte hur det kommer bli för mig när jag ska prata med dom. Det kändes liksom som att alla krävde mer av mig med tanke på det jag sålde i torsdags. Kändes nästan som att jag gjorde alla besvikna. :( Såå det var inge bra igår. Men idag ska jag tammigfan sälja minst ett avtal! Sådeså! Så alla som läser detta var beredd på att jag ringer hem till er. ^^

Neej nu ska jag hoppa in i duschen.
btw, det finns massor med nya bilder på min bdb nu. ^^

Later...

RSS 2.0