Irritated and sad.

Fan att båda min dammsugare är trasiga OCH att det finns regler att man inte få föra liv på nätterna om man bor i lägenhet.

Jag vill städa!
Jag vill inte göra det på dagtid jag är bara trött då. Som ni vet så är jag en nattmänniska, jag gör ALLT på nätterna. Det jag gör på dagarna är att vara ute med mina vänner, och håller mig härifrån. Jag TRIVS verkligen inte. Det spelar ingen roll om jag får nya möbler eller nya garderober eller whatever. Hela lägenheten ger mig dåliga vibbar och tar all min energi. :(

Nej, ett till avsnitt av Sabrina sen börja plocka och möblera om, tyst om det går? :O

Puss på alla sötnosar, speciellt dig. <3

JAG ÄR MYS-SJUK! :(

Any ideas?

Nu är det såhär va! Jag vill ha längre hår. Alla som har det ger mig hela tiden olika tips.

Vad har ni för ideer och tips? Hjälp mig nu. :p

Sober? HAH! What a joke!

Jag dricker med folket jag vill dricka med, det saknas bara två personer.

Bara så att alla vet så är min telefon nu sönderslagen,  så det går inte att ringa mig. Jag ska se om jag får liv i min w810i, men jag tvivlar starkt på det. Men men det märks la.

PUSS

Rosie is happyface.

Jajjemen det stämmer. Jag är där jag vill vara och med den jag vill vara med. Yeah!

HAPPYFACE! :D

Trying not to fall apart again.

Tårarna bränner bakom ögonlocken, men försöker att inte låta dom komma ut. Det gör så JÄVLA ont! Jag förstår inte ens hur du kunde fråga mig vad det var för fel. Du borde veta det. :( Nu blir det till att hälla i sig en till grogg och ett till avsnitt av True Blood med Taant.

Puss

Cleaning maniac!

Nu jävlar orkar jag inte bo såhär längre! Jag håller på och städar med mani, har plockat ihop all tvätt, lagt in alla tallrikar ch glas i köket. Har plockat av bordet, ska fixa tvättid. Vill inte bo i någon jävla ungkarlslya. Det FÅR inte bli som det var i Fagersta! Nej nu jävlar måst ejag fortsätta innan jag blir lugn igen.

Puss

No writing.

Alltså, jag orkar inte skriva blogg just nu. Sitter vid datan, det gör jag, men jag är social med Flumm, Sandra och Markus istället. Vi har mest kollat på film eller bara dött i sängen. haha.

Jag är mysjuuuuuk. :(

How to keep away from the tears.

Det är inte lätt alls kan jag säga, jag har gråtit flera gånger idag. Det är verkligen inte lätt att förlora en nära person i sitt liv. Det är bland det värsta som finns. Sen när det kommer nya känslor, det ärÄNNU svårare om dom inte är besvarade. Nu ska ni vet att jag har druckit och inte stavar bra, men för fan lev med det! Jag orkar inte kolla om jag har stavat fel just nu. Jag älskar ohonm mer än mitt jävla liv! Det är många som säger det och inte menar det, men jag MENAR det!

Nu ska jag fortsätta att dricka upp min öl sen ska jag röka en cigg och vänta..

Puss

Better picture for you guys.

Här kommer en bättre bild på piercingen. ^^
Nuu ska Rosie sova, skriver mer när jag har vaknat. :)Natti natti.
Puss

I'm so brave!

Nu har jag äntligen låtit Sandra pierca mig i ögonbrynet. :D Hon har liksom riktiga grejer och så och har gjort det flera gånger förut, så det är KLOCKRENT! ;) Här kommer en bild, jag är osminkad och det är liite blod som har kommit men va fan äntligen vågade jag göra det. :D

Yeeey me! :D
Nypiercad. :DSandra passade på att ta en übersexig bild,
när jag skulle leta efter en burk att ha koksalt-lösning i. ;)Ursäkta dubbelhakan, men fokusera på Olle istället. ;)
Han är verkligen världens fetaste och gosigaste hamster. :D
Olle <3


Not as easy that it seems.

Fasaden blir bara starkare och starkare. Förvänta er ingenting av mig nu, allting är för jobbigt för att prata och tänka..


Love hurts.

Ja, ni lär ju säkert fatta vad som har hänt, behöver nog inte skriva så mycket mer än såhär..

Love hurts, love scars,
love wounds And mars, any heart
Not tough or strong enough
To take a lot of pain, take a lot of pain
Love is like a cloud Holds a lot of rain
Love hurts, ooh, ooh love hurts

Jag kommer alltid att älska dig Markus.

Think outside the box.

Alltså, jag försöker som sagt att hålla modet uppe hela tiden, men det är inte det lättaste. Förvirrad över typ allting, maten är slut, inga pengar förrän kanske om jag har TUR på måndag. >.< Det är illa. Men men jag har klarat mig utan mat förut så varför ska jag inte kunna klara det igen?

Imorgon blir det Communicare, det kan jag GARANTERA! Ska dit och prata med min coach, får se om psyk ringer mig imorgon också så att jag någon gång kan få en jävla tid där så jag får ur mig allting. Mina vänner ska inte behöva lyssna på mig älta hela tiden. Så då kan lika gärna en professionell psykolog få göra det. Hoppas bara att jag får en som jag kan lita på och som inte är dum i huvudet. >.< Har någon ett tips på en bra psykolog?

Nuu blir det till att dricka upp colan som jag har kvar sen ska jag peta lite på Sandra och tigga om en cigg. ;)

Vad har ni gjort i helgen? Snälla svara på den här frågan, jag är ju nyfiken. ;)

Puss

It's raining like hell.

Sov hemma hos Denise och Iwe i natt. Det var fest här igår. ^^ Vi satt och drack fram tills typ 6 imorse tror jag. Sandra var allt annat än nykter kan jag säga. xD Men det var kul att få se henne full igen. hehe. Jag smet bort till Örjan en sväng också, träffade Marie, Buus, Örjan och Markus <3

Favoritlåten nu: Midnight Hour - Running away, nu vet du varför Markus.

Neeej, nu ska jag vara social med folket, slänger in en bild när jag kommer hem. :)

Puss

Här kommer bilden, både jag och Sandra vart nöjd över den här konstigt nog. xDIt's just the way i am, deal with it.

Jag kan vara väldigt kaxig mot människor och jag kan vara världens underbaraste. Det är många som får fel intryck av mig i början. Vissa tycker att jag är en helt klockren brud, med tanke på att jag är dominant som fan, speciellt på fyllan. Vid ett annat tillfälle kan jag vara tyst som en mus och inte vilja synas alls. Men för det mesta så är det alltid jag som får all uppmärksamhet.

Just nu är ju allting komplicerat. Jag försöker hålla modet och humöret uppe, men DET är lättare sagt än gjort.

Two idiots and one hamster.

Finns det i min lägenhet just nu. Sandra och Olle (hennes hamster) bor här fram tills på måndag eller kanske längre. :D
Så jag får massa sällskap nu. :D Hmm, vad ska man skriva mer? Jooo vi har ätit trattismackor. <3 Det är KÄRLEK kan jag säga, det höll fan på att gå för mig när jag smakade det första gången. :O Såå kärlek till Sandras trattissörja. <3

Nu finns det massa cola i kylen igen. :D PLUS trattsörja. <3

Neeej nu blir det till att kedjeröka och dra dåliga vitsar. ^^

PUSS

Bright, again!

Har äntligen fått lampor nu. :D Såå nu är min takfälkt lysande igen, så att säga. ;) Marie är här med mig. :D Har saknat dig massor gumman. <3

Nuu blir det till att dricka cola och sen blanda sig en o'boy grogg. ;)

PUSS

Why does it have to be so hard?

Nu har jag bestämt mig, jag ska inte skriva ett ord eller någonting till honom. Leave him be.

Sandra är här, tack för det gumman, du är en ängel. <3

Sitter och funderar på hur fan jag ska göra med lägenhet och det, jag kommer inte klara av att bo här länge till, jag VANTRIVS! Mamma och Stein var här idag, dom frågade mig hur jag egentligen mådde, Tårarna brände bakom ögonlocken kan jag säga. Jag sa nästa precis som det var. Stein sa att jag kan höra med Mora Strand om jag kan få göra ett lägenhetsbyte. Jag tvivlar STARKT på det, but it's worth a try, right? Inga lampor har jag fått heller än, jag har inte varit hemma när pappa har ringt och han har inte haft tid när jag har haft det. Jag vill inte släppa in honom i min lägenhet så länge det ser ut som jag mår. Med andra ord ett RENT HELVETE! Och pappa om du läser det här, så döm mig inte för det. Min blogg är ett get away för mig, jag får ut alla känslor i den, det behövs.

Jag känner mig kluven, ena personen säger, "flytta hit, gumman, vi fixar en lägenhet här!" Andra säger : "Men Rosie, du kan inte bara flytta härifrån, du kan inte fly från dina problem." Det är helt sant, det dom säger, men jag vet själv inte vad jag vill eller inte vill. Vill någon hjälpa mig att analysera mig själv?

Everything's turning red.

Hehe, som ni ser så har jag en ny design, vart så fruktansvärt trött på den andra, sååå här är den nya. Jag ska upp till Communicare om ca 3 timmar, men jag ska skicka ett mail till min coach och säga att jag inte kan komma pga sömnbrist. Jag behöver verkligen sova nu, min kropp är totalt slutkörd. Det blir lätt så när man gråter. Jag var förväntansfull över en sak, men det visade sig bara vara en dröm. Att det ska vara så svårt, jag vet inte hur jag ska göra längre. Hjälp någon? 

Nej, nu blir det säsong 2 av Charmed och sen förhoppningsvis få somna.

Tack Markus för hjälpen med headern och det. Du är guld värd. <3

Bjuder på en bild på mig från helgen,
Sandra sminkade mig, det vara massa fint. :D
GLITTER FTW!

 

Seriously!

Alltså jag vill ha en SOFFA och ett DATABORD! Det blir så jävla trångt här med allting ihopklämt. :( Jag vill ha plats!

Jag kvävs. :(

Jag saknar din famn. <3

RECORD!

Jag gjorde ett experiment genom att ladda upp en bild på mig i hipsters på bdb, kolla besökarna idag! Mitt personliga tidigare är ca 55 tror jag. :p

Haha, tack tack. ^^

Not to many words from me.

Jag har inte skrivit så mycket nu på sistonde, men det finns anledningar till allt, right? ;) Joo, jag har mått så pass bra, så jag har inte haft en aning om vad jag ska skriva. :O Does that make any sense at all? Dessutom så får jag ingen feedback längre heller. Alltså det är många besökare, som ni ser själva. Men det har inte varit mycket kommentarer. :/ Varför inte? Och ni vet att jag inte är en sån som tjatar om det, men det hade faktiskt varit kul om ni ville skriva en rad eller två, det är roligare att skriva då. :p Men som sagt, jag mår så pass bra nu, så det kommer nog inte bli skrivet så mycket. Det märks la. :p

Bjuder på den här bilden. ;)
Laundry day, FINALLY! :D

Jag har tvätt för ett helt kompani eller var det kanske två? O.o Nu håller jag iallafall på att tvättar för fullt! Fy fan vad underbart! :D

Neej nu ska jag äta upp min mat. :p

PUSS

No headlline.

Kommer inte på vad jag ska ha som  rubrik, som vanligt. Ska snart ner på stan, har inga pengar på telefonen så jag kan inte sms:a någon av mina kompisar som inte är inne på msn. >:< Fan ville gärna träffa Micka idag. :(

Aja, i'm leaving.
Puss

Without you guys i wouldn't even be alive.

Tack alla mina vänner därute som finns där i ur och i skur för mig, ni anar inte hur mycket det betyder för mig. Ibland tar jag inte emot all hjälp ni ger mig, och det ber jag om ursäkt för verkligen. Jag mår inte bra just nu, allting som händer i mitt liv just nu är så komplicerat, men jag försöker verkligen ordna upp det. Ni ska iallafall veta att jag älskar er. <3

Reality sucks!

Välkommen till verkligheten Rosie, du har inga pengar, ingen mat, inga cigaretter, no NADA!

Fuck it!

I'm gonna miss you guys.

Jag har haft såå kul den här veckan som har varit! :D
VH-gänget har fått mig att inse en hel del om både mig själv och andra.
Här kommer det några bilder, folket som är på bilderna ska skicka fler till mig sen,
hade inte plats eller tid att skicka över alla till mig på en gång. PLUS att det fanns en digitalkamera med i bilden. ;)


Jag har haft skitkul, hoppas att ni har haft det minst lika kul! :DJapp, första bilden är på mig och Robin. :p
Sanna hade sminkat honom och han lånade syrrans BH.
Snacka om att vi skrattade åt honom. xDAndra bilden. :p Här har vi mig och Paddan. ^^
Klockren kille som är tillsammans med Ullis som kommer på nästa bild. :)Här har vi Ullis. :D Som sagt, Paddans tjej. :p Så jävla härlig tjej.
Brevid henne tror jag att vi har Tommi. ^^Syster och Markus. <3
Fan vad jag älskar er, ni är dom bästa som finns. <3Bara för att prince har fått ett nytt utseende, och jag
 har ÄNTLIGEN fått dricka upp en hel Hannas peach melba. :p
Dom har varit helt slut på bolaget på sista tiden. :OTommi, han smet andra dagen. :O Men av vad jag såg av honom var han en sjyst snubbe. :p


Här har vi verkligen en tjej jag kommer sakna. :( Vi fick så bra kontakt Sanna, får inte tappa den!
Nästa gång kommer Mora-gänget ner till VH! :D Då jävlar ska vi festa och ha skitkul!
Puss på dig, och tack för hjälpen med mina ögonbryn. :DVi avslutar med en bild på syster, mig, Carsten och André. :DFAAN VAD JAG KOMMER ATT SAKNA ER!

PUSS PÅ ER ALLA!

RSS 2.0