Rosie the redhead?

Jag ska färga håret RÖTT! :D Har haft det för ca 3 år sen och trivdes faktiskt väldigt bra i det. Sååå, jag var nere på H&M och köpte en blondering och två paket röd färg! :D

Se bye bye brown/black here comes Rosie the red head. :D

You guys must hate me.

Jag har inte skrivit på länge nu, har inte haft någon energi till det, men ett litet inlägg kan jag iallafall bjuda på. :)

Jag känner mig instängd i lägenheten, känns nästan som att jag kvävs. Det är för litet helt enkelt, jag försöker hålla mig hemifrån så mycket som möjligt, men det är inte lätt det heller när man känner sig ovälkommen överallt.

Min syster är fortfarande kvar i Mora iallafall. Syster du är bäst!
Lillasyster skulle inte klara sig utan dig. Jag älskar dig. <3

Jag har gått upp 15 kg sen jag flyttade från sthlm, jag mår verkligen inte bra av det. Jag tänker tanken att jag ska ut och röra på mig varje dag, men energin finns inte. Det är precis som att lägenheten suger ur mig all energi. Jag förstår inte hur. Någon som har varit med om något liknande? Berätta för mig hur ni gjorde för att få tillbaka energin då. Vore väldigt tacksam för det. :)

NU blir det Charmed och sen förhoppningsvis försöka sova. Det är inte kul att vara vaken i 50 timmar i sträck.

As i was saying before.

Den här bloggen är inte död, det är bara det att jag har kommit in i en djävulsk depression och jag vet inte hur jag ska ta mig ur den.

Any ideas?

This blog is not dead by a long shot.

Jag kommer inte sluta skriva i den här bloggen om ni trodde det.
Det är bara det att alla för privata tankar hamnar i den andra och resten i den här..

Så, här kommer jag att fortsätta skriva. Stay tuned darlings.

Everything's okay! or not....

Det är massor på gång, alla vet inte vad det handlar om, och jag vill inte att alla ska veta det heller. Jag har nämligen öppnat en ny blogg som är helt privat! Det är bara två personer som får läsa den.. I den bloggen skriver jag ner ALLT! Nu får ni bli hur nyfikna ni vill för jag kommer inte ge er lösenordet eller användarnamnet till det! End of story.

Syster är här med mig, vi sitter och kollar om vi ska tanka ner någon bra film som vi kan glo på och käka chips. :D
Jag älskar dig syster. <3

Nej nu ska vi prata vidare om allt mellan himmel och jord. Btw! Jag har fått cigaretter nu, syster köpte ett paket till mig. ^^

Puss

Nicotine.

Jag är så sjukt röksugen! Jag vill slå sönder hela lägenheten! Ge mig cigaretter!


Only because i love her so much.

Jag har en bild och den säger allt. Jag sa att jag skulle ladda upp fler bilder,
men den här räcker för att ni ska förstå. :)



Oh my god!

Det har hänt massor med saker på fyllan som jag inte ens vill ta upp egentligen. :O Jag har strulat med en annan kille och det kändes inte bra alls egentligen. O.o Men det hände iallafall. Jag och syster har festat och vad jag har SAKNAT DET! <3
Det kommer upp bilder sen när dyster har skickat bilderna till min telefon. Dom är jättefina. :D

Allting känns knas just nu ooch vad det är om vill jag definitivt inte skriva ner i bloggen. Sorry Kiwi, men det ärr fööör privat.

Nej nu ska jag fixa till lite här hemma innan Alex kommer på besök. :)
Hoppas att ni hade en fin och trevlig midsommar.

Puss

Triquetra 1, 2 and 3?

Alltså det här är lite creepy på något sätt. O.o

Charmed har ju alltid varit min favoritserie där finns ju en triquetra med.
Jag har två triquetra tatueringar och jag älskar dom! <3
Det symbolen står för kan ni läsa om HÄR!


Sen har jag en till i nacken, min första tatuering. <3
Ja, jag var blond och jag såg förjävlig ut. :p



Det jag vill komma fram till med det här är att jag hittar liknande symboler överallt. T.ex jag har börjat kolla på en serie som heter True Blood, där finns den HÄR med. O.o

Vad är oddsen på det egentligen? :O

Where are you guys?

Vart är alla sötnosar? Har ni gått och gömt er?

Lägenheten är städad, jag har sovit, ätit och mår bra. Buus kommer hit om ett tag. <3

Här får ni iallafall en bild på mig. :p
Mitt hår ser förjävligt ut, jag MÅSTE verkligen färga det. O.o


SANDRA! I helgen blir det fanimig fest! :D

I can do it!

Klockan är 07:10 nu jävlar ska jag STÄDA!


I wish you could understand my thoughts.

..............

I love my sister. <3

Min syster kommer hit till helgen och hälsar på. :D Jag är såååå glad över det. ^^

Jag har andra nyheter också, jag känner mig så kluven, vet inte vad jag ska göra faktiskt. Vill tillbaka till sthlm, men vet inte hur det blir med jobb och lägenhet. Jag har sovplats i iallafall 2 veckor där, och på den lilla tiden hittar jag inte någon lägenhet. :/ Kanske ett jobb, men jag vill knappast bo på gatan. Äh jag vet inte. Nu tänker jag iallafall tända en cigg och sen kolla vidare på True Blood.

Puss

Insomnia, so what else is new?

Jag kan som vanligt inte sova. Inte ens när någon sover hos mig lyckas jag. :/ Markus ligger och sover så sött, han skulle sova här i natt så. Jag sitter och kollar på Kyle XY och väntar på att klockan ska bli 8. Seeeegt.

Nrj, en cigg och sen kanske en dusch?

Puss

Let's pretend everything is fine, maybe then they will believe you.


14 Oktober 2006

Jag satt ensam i min lägenhet i Fagersta, hade tre piercingar i läppen,
var tillsammans med Johan och blev grundlurad.
Jag mådde skit, åt ingenting, det enda jag gjorde var att titta in i väggen, rökte och drack vatten.



15 Juni 2009

Jag sitter nu i min lägenhet i Mora, har två piercingar i läppen, blir snart tre igen.
Mår skit, dricker vatten, tittar in i väggen,röker och
tänker på hur fan jag ska göra med allting.
This feel pretty familiar don't you think?

Det har inte blivit mycket förändring på tre år.


Thoughts that doesn't fit inside my head.

Nu är det mycket tankar på gång igen. :( Min dator hatar mig, jag kan inte skriva dagbok för communicare pga att min dator vill strejka! >.< Alla hade rätt egentligen när jag berättade vad jag hade gjort. Men jag ska ta reda på fakta innan jag drar förhastade slutsatser! PUNKT! Om allting stämmer eller inte är det la skit samma? Det finns inga regler överhuvudtaget. Han får göra vad han vill och jag får göra vad jag vill.

The Capital city maybe?

Shit shit shit, vad gör man nu? O.o

Stockholm är väldigt lockande, men vet inte. Jag kan bo hos en kompis i iallafall två veckor, men nu har jag iallafall riktiga meriter om jag ska söka jobb. Kommunikatörsjobb där nere är piece of cake. ^^ Vad tror ni om det? Syster, om du läser det här så vill jag väldigt gärna ha ditt råd.


Oh give me a break!

Är du blind eller? Fattar du inte att det sårar? Jag förstår inte hur du tänker.

Overslept, or something?

Imorse när jag skrev blogg på Communicare hade jag inte gått och lagt mig än. Jag höll på att somna i stolen när jag pratade med min coach. När jag kom hem TVÄRSLOCKNADE jag. Det var så underbart att kunna sova själv, men ändå inte. Ni som känner mig vet vad jag menar. Just nu väntar jag på att Jimmy ska höra av sig. Det blir la fest ikväll, men vet inte vart än. O.o Äh va fan, Markus får ringa upp mig. ^^

Skriver mer imorgon.

Puss

Time for a solution.

Nu sitter jag på Communicare och väntar på att det ska komma mer folk hit. Annars kommer det inte bli något roligt möte. O.o Jag har nu pratat med Pelle angående min frånvaro, jag ska skriva dagboken så att vi kan fixa så att jag inte har frånvaro på varenda dag. Närvaro är 100 gånger bättre. Min ekonomisituation blir ju inte den bästa om min soc får reda på att jag inte har varit här. Men grejen är den att jag är inne i en depression just nu och panikångestattacker är både till frukost, lunch och kvällsmat just nu. Jag äter dåligt, sover dåligt. Vet inte vad jag ska ta mig till egentligen, men men. Jag får la leva med det. Psykolog är inte ens att tala om, det är åt helvete för dyrt.

Any thoughts?

Betrayed by your best friends.

Från tiden jag fortfarande bodde i Sthlm.


Dagens känslor

Jag känner mig besviken och skyldig på samma gång. På något sätt så känns det som att allting som händer just nu är mitt fel, jag tar på mig allt iallafall. Jag vet inte hur mycket jag orkar med egentligen. Jag klistrar på leendet igen och låtsas som att allting är hur bra som helst. En annan grej som sårar mig är att vissa av mina bästa vänner tror så mycket om mig som bara är bullshit rent ut sagt! Jag förstår inte varför det alltid ska vara jag som är boven i dramat i allting som händer. Samma sak var det när jag bodde hemma hos mina föräldrar. Så fort det hände någonting så var det mitt fel. Så fort någonting gick fel gick det alltid ut över mig. Det slutade med att jag blev en kaxig och elak liten snorunge. Jag växte ifrån det (thank god!). Men jag har fortfarande ibland den kaxiga sidan framme för att skydda mig själv mot all skit som tydligen alltid är mitt fel. Men sure, Blame it all on me! I'm starting to get used to it!

Nu vart det här fruktansvärt personligt, men jag orkar inte bry mig. Jag raggar inte fler läsare heller, men någonstans måste jag la få ur mig det jag känner?

Alla säger att dom tycker om min personlighet så mycket. Jag kan vara världens jävla bitch ska ni veta och jag kan vara fruktansvärt känslig. Jag är inte blyg att prata med främmande människor för fem öre. Är väldigt spontan och ivrig. Skrattar mycket och åt i stort sett ingenting. Ja, jag kommer inte på så mycket mer. Ville bara skriva av mig.

Jimmy, jag saknar dig.

I've got something to tell you..

Anonym: Du verkar inte ens kunna skriva ut ditt namn. Så kan inte svara till din blogg eller någonting. Att jag gnäller inte inte så konstigt kan jag säga. Har man bott i Mora i hela sitt liv och har en sk stämpel på sig som är väldigt svår att tvätta bort så är det inte så konstigt att man inte trivs. Alla känner alla i Mora/Orsa/Rättvik. Ja, take a pick! När jag kom ner till Sthlm, var det inte en enda människa som kände mig och det var så UNDERBART! Går man bara ner till centrum här i Mora, kan man förvänta sig ett par skällsord och blickar, bara för att alla tror att dom vet vem man är. Detta är ganska jobbigt i längden.
Så, kära lilla anomym, ta reda på fakta innan du dömer mig.

Mora >.<

Är så sjukt trött på den här jävla hålan! Ta mig härifrån någon?

Listen to this FFS!

Följande länk som komma ligga här OCH i vänsterspalten MÅSTE ni klicka er in på! :D

Barts musik, bara för BÄST!

A really wierd day, but still fun!

hjööMin dag började med en telefonsamtal som VERKLIGEN fick mig att vakna till. O.o Det visade sig att det hade varit ett missförstånd av alltihop, så det är lugnt nu. ^^
BTW! Snacka om många besökare jag har fått idag då. :D Berätta vart ni har hittat bloggen någonstans, kul att veta det nämligen. :)

Just nu så sitter jag med en cigg i handen och bara är. Var bort till Åmåsäng med Micka, Markus och Jimmy <3 idag, vi träffade Emma, Maria och Marias pojkvän David där med. ^^ Micka skulle bada men hon tyckte att det var för kallt. BADKRUKA! ;D Jag hade lätt slängt mig i plurret om jag hade haft andra underkläder. Inte särskilt kul att bada i string. >.< Appropå (stavning?) string! När man var yngre så tyckte man nästan att det var bekvämt med det, iallafall jag gjorde det, men så är ikke fallet nu. HOTPANTS FTW! <3 Det är bekvämt, man kan bada i dom, man behöver inte skämmas för sin rumpa, etc etc.

Längesen jag skrev ett långt inlägg på bloggen faktiskt, ska skärpa mig i fortsättningen, promise. ^^
Imorgon blir det Communicare och prata med min coach. Har inte varit där på ett tag nu, har inte mått nå bra och så har jag inte varit hemma heller för den delen. Ja, ja nu ska jag inte tråka ut er med det.

Bart, stack till Statoil en sväng för att köpa någonting, vet inte vad man jag skulle iallafall få en Cola! :D Tack Bart. :D

Hmm, vad ska jag mer skriva? JO! Jag är så glad att vi har blivit så bra kompisar  Sandra Dee! Du betyder så mycket mig ska du veta gumman. Även fast att jag känner mig urgammal när jag pratar ålder med dig. ;) Puss på dig! <3


Slänger in en übersexig bild på mig med. ENJOY! ^^



Jag och Sandra gjorde massa mums igår, det var:
* Dipp
* Digestivekex
* Blockchoklad
* Cheez Ballz, men det kanske ni ser. ;)
* Cider, 0.7 % alkohol. LOL
* Två burkar hela champinjoner
* En burk med minimajs
* En burk ananas
* och sist med inte minst........ TRE burkar med Creme Bonjour.

Tror att det var allt, GOTT var det iallafall. :D
Här kommer en bild på det med. ^^




PUSS!

What goes up, must come down.

Jag har en baksmälla från helvetet. O.o Sorry för inlägget igår, men jag kunde inte hindra mig själv. PLUS att jag har som sagt ett nytt tangentsladder. Det är lättare sagt än gjort att skriva på det när man är NYKTER! Då kan ni la tänka er hur det är för en dyngrak människa att skriv på det. haha, speciellt en dyngrak Rosie. xD

Ikväll blir det ev Vansbro, det märks. Vad ska ni göra ikväll? :)

Puss

Drunk once again.

Jag har supit som faaaaaaaaaaaaan ikväll. ni vet att jg super ganska mycket. Meeen ja blir ALRIG full! MEN NU ÄR JA DET1 O.o Jag och Sandra har druckit masso'r ikväl1 :p Fast Sandra drack nog kanske nog mest, men Rosieär full hon med. .p sorry Fejdan. Jag super myket och jag mår egentligen inte br a et, men just nu mår jag lockrent!  :D

Jag har pratat en hel del med Markus ikväll, sorry Marus, jag snackar väldigt mycket på fyllan. Förlåt.

Nu kommer det en ite så jättenkter bld på mig bar så att ni vet! Sandra teh fotogrpher in teh kitchn! :D



New keyboard.

Sandra är BÄST! :D Jag har fått ett ROSA jävla tangentsladder av henne. Ska ta en bild på det så fort någon av alla mina telefoner tillåter mig. :p Något som är klockrent med detta sladder, är att om jag spiller typ cola eller grogg eller whatever på sladdret så är det bara att diska det. VATTENTÄTT! :) me looooove!

Say what?!

Idag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Ska få en ny skärm av Bart. :D Tack sååå mycket för det. :)

Ikväll vet jag heller inte vad som händer, förmodligen fest, men i brist på alkohol så är det inte särskilt lätt. O.o
Ja, ja det märks iallafall.

Vad händer för er ikväll? ^^

Not at home.

Har inte varit hemma idag någonting. Kom hem för typ 1 timme sen. Sov i Våmhus inatt nämligen. :p Har hållt på att städa ett gammalt hus. :p Eller ja, en hmm kommer fan inte på namnet på det ju. :O Har sagt det ordet tlera hundra gånger idag, men nu står det helt still uppe i hjärnkontoret. :O Aja, Markus och Micka håller på och tjatar på mig att jag ska komma bort till Mickas pappa. Men jag vet inte om jag orkar. Vill inte sitta nykter bland fulla människor som bara klänger på varandra. Det blir bara jobbigt.

Fy fan vad jag har gått upp i vikt btw, får inte på mig mina kläder längre. Kanske ska slänga en säck över huvudet i fortsättningen?

Long time no see.

Ursäkta för mina sexiga miner, men lev med det. ;)


Almost there.

Om 8 dagar så fyller min blogg 1 år! :D
Den har hjälpt mig mycket det här året som har gått. Jag har startat bloggar förut men sen tappat intresset helt, Rosie har varit duktig när det gäller den här. :D

Nej nu blir det med Charmed sen ska jag städa mera här i lägenheten.

Puss

RSS 2.0