I miss my boyfriend!

Fy fan vad jag saknar Markus just nu. :( Jag har hånglat med Sandra Dee och Micka som en idioit, men ingen kan ersätta min älskade Markus. Vi ska snart till Ryssa och hälsa på Erik. Jag har faktiskt bara druckit öl ikväll, annars dricker jag massor med sprit, eller rom eller whiskey eller vad fan det är jag häller i mig. ;) Men nuäresomsåhärva: Jag ska sluta dricka sprit, för det slår slint i huvudet på mig helt! INTE BRA! Jag förstör så jävla mycket för andraoch mig själv för den dlen då. Så det är öl eller cider som gäller för mig, helst öl. Och bara för det så har Sandra Dee köpt massa öl åt oss. Tack gumman, du är bäst. <3 Nuäresomsåhärva! Nu ska vi ut och röka, men ni är jättesöta som läser det här. :p Glöm inte att kommentera! 

Bilder kommer imöra! :D Tuttbilder ofh GREJER!  

PUSS på alla sötnisar, jag älskar dig MArkus, jag är så jävla lycklig med dig sötnos så du anar inte. <3


Food a la Sandra Dee!

Underbaaart att få äta hennes mat igen! Sandra-slaffs var liksom inte igår va! ;) Såå det blir bacon, lök, ananas, creme fraiche, bonjour kantarell, mjök och svampbuljong! Med makaroner till såklart! :D Såå nu ska jag la in och diska bestick och hålla Sandra-Dee sällskap och vänta på att maten ska bli klar och att Mtt mysmonster ska höra av sig igen. <3

Puss

First time with a cellphone.

Ja, så sant som det är sagt. Nu skriver jag blogg med Erikas telefon. :) Vi ska dricka glögg och öl ikväll. Ska bli kul att få umgås med min Tant lite. <3 Vad ska ni göra ikväll? ^^,

It feels wierd, but i'm happy! <3

Alltså, jag och Markus är tillsammans! Men alltså det känns inte som det. Jag håller mig fortfarande undan och han med, men jag vet att det är pga att det känns ovanligt för oss båda. Jag älskar honom så mycket så att det värker i mig. Han är verkligen mitt livs kärlek. Min livsglädje är tillbaka på riktigt!

Sugen på saft som en dåre är jag också kan jag säga! Jaja, jag vet att jag är mästare på att byta samtalsämne. Markus mamma har hemmagjord saft hemma där på Sollerön. Jag skulle nog fanimig kunna döda för ett glas just nu!

Jag saknar dig Markus, vill bara få ha dig i min famn just nu. <3


Bilden är från i somras. :)


Detta måste fanimig bli på svenska!

Jag har inte fattat detta än, tror fortfarande att jag drömmer, som vanligt. Men tro det eller ej, jag och Markus är tillsammans igen! :D

Jag kan inte bli lyckligare just nu! Jag älskar dig så mycket Markus,
jag är så glad att jag äntligen får vara din igen! <3


Den här grabben är min igen, jag är så lycklig! <3

Early x-mas present, thanks dad!

Jag är helt överlycklig, men mina tassar och överkropp är lyckligare! :D Pappa köpte nya skor och en ny jacka med täckbyxor till mig idag! Jag behövde ju verkligen en ny jacka och nya skor. Så nu är jag riktigt RIKTIGT glad! :)

Var som sagt ner på hi-vision idag med och pratade med en av mina handledare, efter det vart det ams och sen polisstationen för att fixa en blankett angående utdrag ur brottsregistret. Hmm, sen gick jag och mötte Emma, vi satt ine på Lindex och byggde pussel. xD Vi kom på att det var ju kul och frågade oss själva varför man slutade med det. :p Haha, så idag har varit en kul dag! Men den vart roligare! Andreas kom och träffade oss så smet vi och glodde på skor och jacka. Hmm, *tänker* efter det träffade vi Sagah. Jag och Andreas följde med henne hem och käkade kortstroganoss. GÖTT GÖTT! Tack kerlingsaat! <3 Markus kom dit också, fast han smet lika snabbt. :O

Nu får vi se vad som händer, Sagah och Andreas vill kolla på film, men jag är inte så pigg på det. Fan, det enda jag gör hemma är ju att kolla på film och tv-serier, har trättnat på det snart. Hmm, vad ska man skriva mer? ÄÄÄh, kommer inte på nåt. :p

Vad har ni gjort idag? ^^

Puss

@ Hi-Vision.

Då sitter jag här då. Gick hemifrån direkt ner till soc och fyllde i en ansökan. Fy fan vilket drygt väder det är ute just nu, duggregn och en icke vattentät jacka! Jippi! >.< Svettas som en gris gör man såklart också, för något som heter kondition finns inte i min värld.

Mötet vart senare än jag trodde, men men det är la smällar man får ta. Får la se vad som händer idag! Ska ev träffa Micka nere på stan när jag blir klar här. Fast INNAN det ska jag fanimig förbi ams. :)

Finns inte så mycket mer att skriva mer än att jag saknar dig. <3

Sleeping beauty, hah! what a joke!

Det jag ville komma fram till med det här är att jag har vänt tillbaka dygnet igen, Känns jävligt bra, då jag ska bort till hi-vision idag kl 10:00 och prata med dom om hur det går där med allt. Liksom igår när jag kom dit var jag tvärdöd, hela jag såg ut som ett hejkomochhjälpmigmeningenkom. Såå idag ska jag se ut som en männniska! Efter hi-vision blir det soc eller ams tror jag, sen vet jag inte. Sakna dig förmodligen. <3

Slänger in en gammal bild på mig och Marie


Going to bed early.

Ikväll blir det garanterat så! Måste vända på dygnet och måste bort till hi-vision kl 10! Jag orkar inte skriva så mycket mer idag, trött som fan, men det kanske kommer ett till inlägg senare. Nu blir det Smallville för fulla muggar och sen kanske varm o'boy och ostmackor. :)

Förresten någon dag här framöver kommer det bilder.

Puss

You guys just cannot miss this!

Tog lite bilder på Markus och jag höll verkligen på att garva ihjäl mig. xD
Nu är det eran tur att få er ett gott skratt här på morgonkvisten!

Enjoy!
Det kommer en skitsöt bild på mig snart också,
jag ser väldigt busig ut trött ut, men wtf ni älskar det, jag VET det. ;)

Picture nr 1! Här har ni säxeeh mään i kjol (handduk) och flanellskjorta! Sexigt Markus! :D


Picture nr 2! Han ser ju förjävla sexig ut! Don't you think? ;)


Picture nr 3! Jag vart faktiskt SÖT där! *ser nöjd ut*

The strange boost of confidence!

Jag fattar inte vad det är med mig just nu, det känns precis som att jag skulle kunna krossa världen med mina argumentationer och talanger. Jag fattar det helt enkelt inte! När jag och Markus satt i bilen påväg till Ön nyss så kom det bara som en smäll på käften, ja för att ni ska förstå hur jävla plötsligt det kom! Jag vet inte om det var musiken av Rammstein på stereon eller om det bara var mina tankar som bara kom från de blå. Jag känner mig iallafall oövervinnerlig. Mår bra som fan! Och nej, jag går inte på droger. Nu tjatar jag, men känslan jag har i kroppen går inte att beskriva på något annat sätt än TOTAL kontroll!

Måste säga en annan sak också! Jag skulle lätt kunna skriva en bok om mitt liv just nu känns det som. Eller ja, mitt liv och mitt liv, jag menar allt som har hänt mellan mig och Markus och allt där emellan. Såg tillochmed framsidan på boken som hade kunnat bli skriven i denna minut. För att förklara det på ett annat sätt så kan jag säga att jag såg allt som i en film. En helt annan vinkel, jag såg alla tårar, alla skratt, alla underbara och hemska stunder. Det kändes som REN jävla frihet! Har verkligen seriösa funderingar på att skriva en bok om allt, det är kanske ett bra sätt att bearbeta allt som har hänt det senaste åren.

Vet inte vad mer jag ska skriva nu, men det är helt AWESOME att jag fick ner allt som jag hade i skallen. :) Hade jag försökt skriva ner det här senare idag hade det absolut inte gått så fort och inte lika bra och väl valda ord.

God natt!

Not @ home.

Det är helt underbart att slippa vara hemma! Har sovit hos Markus i två nätter, underbaart! :) Vad vi ska göra idag vet jag inte, han ville att jag skulle bestämma! I have no clue. O.o

Vet inte vad mer jag ska skriva här faktiskt. Jag vill ha pengar, lika black som vanligt igen. Det är SUGER! Ett jobb till mig någon?

Förresten! Jag ska se om morsan eller hennes kompis kunde betala för mig om jag ska spela in mina låtar i en studio. Vill få det gjort någon gång, och se om man ska skicka in den någonstans och få lite feedback på min röst. :)
Hmm, har funderat på om jag ska försöka sluta röka också, nu säger inte jag att jag har bestämt mig, men jag FUNDERAR på det! Har inte viljan än. Alla rökare tänker ju liksom: "Nu jävlar ska jag sluta röka och börja träna!" Men hur ofta händer det då på en skala 1-10? Ja, vi får se om motivationen stannar kvar lika länge som tanken kommer stanna kvar i huvudet. :)

Nu blir det kanske en film eller nåt. Skriver ev ett till inlägg senare.


Måste bara lägga upp en urgullig bild på Markus. Jag vart seriöst kär i BILDEN! :O
Killar i vitt, det finns nog fan ingen sexigare färg på kläder för en kille!
Tack, för att jag får vara här med dig och slippa vara hemma själv. <3

Trouble, as always.

..med pengar! Fan alltså! Jag åkte på en räkning från kronofogden jag var tvungen att betala på en gång! BRA där Rosie! *applåder*

Rosie the chef!

Nu ska ni veta att det här är en STOR grej för mig! Jag är verkligen inget geni i köket, men idag lyckades jag göra biffar, från GRUNDEN! Alltså nu ska inte ni tro att jag har slaktat en ko och så för det har jag inte. ;) Nej nej, jag tinade upp köttfärs, hackade lök kläckte ett ägg och kryddade och sen stekte biffarna! Jag har aldrig gjort något sånt förut, antar att jag är för lat. ;) Till biffarna vart det rotfruktsgratäng, dock inte hemmagjord, så komplicerat blir det någon gång till framtiden! :p

Häär kommer en bild, dock dålig kvalité!
Grönsakerna var slut, så det ser ganska tomt ut på sidan av. >.<

A challenge for you guys.

Emelie utmanade mig, jag tar den! Reglerna ser ni nedanför bilden. :)


Regler.

1. Ta en printscreen på ditt skrivbord, du får INTE ändra runt på alla ikoner osv.
2. Lägg upp bilden på din blogg.
3. Utmana 8 personer med blogg.
4. Skriv till dessa personer att dom har blivit utmanade.

Jag utmanar:

Det var ju inte lite jobbigt att skriva ner alla, håller med dig Emelie. ;)

See that wasn't so awkward.

Jag träffade Markus och Nelsson för en stund sen, det kändes faktiskt inte så konstigt som jag trodde. :D Victory!
Härligt att jag slipper må dåligt över det nu, visst det känns men jag står iallafall inte och gråter, har inte gråtit sen i lördags. :)

Nu pratar jag med min älskade syster yster i telefonen, fy FAN vad jag saknar henne. :(

Vad gör ni ikväll? :)

The accident.

Morgonen börjar med att vi får sladd och chauffören lyckas inte häva den, det smäller och jag får ännu ondare i ryggen än vad jag har haft på flera år. Men men såå kan det la vara. Nu sitter vi hemma hos Örjan, men ska nog snart dra tror jag, pallar inte att vara här, det är för varmt och jag är för nykter. ;) Nuu ska det bli en eloge till mig btw, jag fick inte panik på sjukhuset idag!!!! Jag och min pygmé fick sitta med stödkragar i över två timmar, fy fan vad jobbigt det var för nacken och min stackars rygg. Nuu vet jag inte vad som händer, får se vad jag, min pygmé, Sagah och Andreas hittar på. ;)

Puss


I hate to borrow things!

Jag har ju lånat en telefon av Erik ett tag här, har haft den i några månader tror jag. Nu känner jag att han ska få tillbaka den av mig, sååå jag fick låna en telefon av Sagah. ^^ Tusen tack för det gumman. :) Får se om jag får några pengar till jul så att jag kan köpa en ny telefon. *hoppas*

Ikväll ska jag bara vara med Sagah tror jag, senare ska jag ringa HT igen och se om vi skulle se nå mer ikväll. :)

Kommer förmodligen ett till inlägg när jag kommer hem.

Puss

Thoughts about the obvoius.

Alltså det är en grej jag funderar på att göra. Jag har suttit i den här soppan länge nog nu. Funderar på att ta på mig några snygga kläder och gå ut och försöka att inte tänka på Markus, lättare sagt än gjort, men värt ett försök? Det är bara det att jag vet inte om jag ska tro på det som sägs just nu, eller om jag ska fortsätta som jag har gjort hittills och kanske bli lycklig en dag igen. Jag vet helt enkelt inte.

HT är påväg hit, har inte berättat för honom om det här än, men jag antar att det inte kommer komma som en chock precis. Får se vad som händer ikväll, ska snart ställa mig och diska och försöka tänka på annat, sen blir det mera Smallville och vänta på att HT hör av sig.

Vad ska ni göra ikväll? Jag är så sugen på att dricka och inte bara för att jag mår dåligt, en öl skulle faktiskt inte sitta helt fel. Jag ska försöka att låta bli, men det kommer inte bli lätt!

Worthless bitch.

Det är ju så jag känner mig. Ska jag ljuga istället? I era ögon duger man bara på vissa tider, det är inte riktig vänskap. Nu ska inte ni som FINNS där ta åt er.


Nu vet jag inte vad som händer, Smallville och sen förmodligen sova mer, för man kan ju bara drömma om att någon hör av sig.

They say: write everything down.

Jo, precis som rubriken säger, alla säger att jag ska skriva ner mina känslor och tankar. Men ni ska veta att jag är både ledsen och besviken, vet ärligt talat inte vad jag ska tänka eller göra.

Jag är så grymt besviken på en kompis till mig, vet inte om jag kan förlåta henne, det här känns inte bra. :/
Jag har förlorat den personen som betyder mest av allt i mitt liv, hade det som inte fick hända hänt, hade det här aldrig hänt. Am i making any sense?

Tankarna i mitt huvud försvinner inte, jag saknar honom så att det värker i hela mig, allting känns meningslöst. Jag finns där för min vänner 24 timmar om dygnet om det är nåt, det vet dom. Men när jag behöver hjälp så är det bara få som bryr sig. Jag är evigt tacksam till er som finns här för mig. Jag älskar er. <3

Väntar på att första delen av fjärde säsongen på Smallville just nu, det går så segt så det snart börjar växa mossa på mig.

Give me strength!



Why me?

Markus var precis här och sa att det inte kommer bli nåt mer mellan oss. Jag är knäckt mitt itu. Förvänta er ingenting från mig dom närmaste veckorna. Alkoholen kallar på mig, men jag ska inte röra den. Varför ska det bli såhär för? Jag orkar inte. Jag kan dra åt helvete, det här är sista gången jag litar på kärleken.

Jag älskar dig Markus, know that, and never forget. :'(

Treat others the way you want to be treated.

Den här dagen blir bra värre och värre. Jag försöker verkligen, men det verkar inte som att det  räcker för alla andra. Jag lyckas alltid börja bråka med dom människorna jag älskar mest, varför gör jag det? Berätta det för mig någon, snälla?

Nu har jag iallafall fått tillbaka min laptop, helt underbart! Det är så enkelt att skriva. :)

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva om, orden bara rinner ur mina fingrar på tangenterna, svårt att förklara, men jag tror att ni förstår vad jag menar. Vad jag ska göra ikväll är ännu oklart, jag vill så gärna bara öppna en öl och halsa i mig den. Men då är det mycket jag kommer ångra och förlora. Tar inte den risken. Jag saknar mina vänner, kan inte ringa någon och ingen är online på msn, såå jag vet inte hur jag ska bära mig åt. Fan vad handikappad jag blir utan pengar på telefonen! Jag HATAR det. :( På måndag får jag förmodligen pengar av soc, då blir det till att fylla på telefonen och betala bredbandsräkningen och lite skulder. Sen förhoppningsvis få färga håret. :)

Vad finns det att göra egentligen? Har någon något tips? Ta en dusch och sen sova? Är snart inne på 11:e avsnittet på tredje säsongen av Smallville, måste få ner fjärde snart, men dåååååligt med seeds, får se hur det går. Aja, nu ska jag inte tråka ut er med det. In other news så blir det snart att ta en till cigg och sen käka candy corn och kolla på mera Smallville. Btw, om ni vill veta vad candy corn är så är det godis som alla ungar äter i USA på halloween. ;) Här kommer en bild på det. :)

Klicka på bilden för att få den större.




Nu ska jag vänta på att Markus kommer in på en cigg, sen ja då vet ni vad jag ska göra. :)

Puss

Just a reminder.

När jag läste Mickas blogg för en stund sen så påminnde det mig och min värsta rädsla.
Jag läste Maries blogg också, det påminnde mig om lycklig kärlek och hur underbart det är.

Just nu så föredrar jag faktiskt min värsta rädsla. Att en människa kan ge en såna dubbla budskap hela tiden. Inte vågar träffa en själv av rädsla till konfrontation. Nu måste jag få ur mig det här, skiter i vem som läser det. Orkar inte sopa allting under mattan längre. Jag är luft för dig, inte ens det. Jag verkar bara vara ett irritationsobjekt, men fine! Är det så du vill ha det så får du väl ha det så. Jag önskar bara att du kunde berätta sanningen för mig istället för att berätta lite då och då. Jag orkar inte må dåligt över det här dag ut och dag in. Förtjänar inte jag bättre än så?

Angående min värsta rädsla så är det att förlora allting jag håller kärt. Sen jag var liten har jag varit mörkrädd, men det har blivit bättre på senare år som tur är. Nuförtiden så utsätter jag mig för det jag är rädd för, vill inte vara rädd för något! För om jag var helt orädd, klarar jag alltid av att vara ensam. Vilket jag inte gör i dagens läge. Nu kommer det ut mycket sanning om mig, men ni som känner mig vet att det här skulle komma ut tids nog. And here it comes! Jag är rödd för det mesta, efter att ha blivit mobbad från dagis fram till 9:an så får man faktiskt nog, och ha blivit ganska nertryckt i skosulorna. Till slut fick jag nog och började käfta tillbaka och slå tillbaka. Det gjorde mig till en odräglig och ouppfostrad tonåring. Alla tyckte att jag var omogen och farlig för mig själv. Till slut insåg alla att det var för att jag mådde dåligt. Enough about that!

Jag saknar kärleken, närheten, kyssarna, filmerna och allt mys,
och slutligen att slippa vara ensam och känna sig oälskad.


Maybe one day i'm gonna have that again .

One more to the collection.

Hihi, Marie har bestämt sig för att börja blogga. ^^ Ni hittar henne HÄR

Totally wonderful!

Det är helt underbart att få komma hemifrån lite och få umgås med Marie. Jag älskar att vara här, och att sängen är gudomligt skön gör ju inte direkt saken sämre. ;) Vi ha suttit och pratat om allt mellan himmel och jord. Jag har fått ur mig en hel del kan jag säga. Tack gumman! <3

Nu blir det till att kolla lite communitys och sen prata och röka mer. :)

Jag älskar dig Marie, tack för att du finns! <3

Next stop! High-Vision.

Jajjamen, dit ska jag idag!


Gårdagen var ett rent helvete, satt och grät i stort sett hela dagen, men det gick över på kvällen när Sagah och Markus kom hit. :) I natt ska jag sova hos min älskade Marie, det ska bli jättehärligt att få komma hemifrån lite. Jag saknar henne som fan faktiskt.

Nu borde jag klä på mig, Linda kommer snart och hämtar mig. Hmm, what to wear?
Skriver mer sen. ^^

Puss

Everything turns.

Jag kan inte ens förklara hur mycket jag ville dricka igår, men jag höll mig ifrån alkoholen! Idag sitter jag bara hemma och hoppas på att det ska hända något, att någon ska ringa, eller bara vilja komma förbi på en cigg, eller kanske hitta på nåt med mig. Men jag duger tydligen inte så länge jag är nykter. Jag kanske ska börja supa igen, då kanske ni accepterar mig igen. Jag är ju tydligen en sån jävla tönt som håller mig nykter! Nu blir det mycket gnäll, men jag börjar faktiskt tröttna på att jag aldrig duger som jag är.

Här kommer en lista!

  1. Jag är för snäll.
  2. Jag är för bitchig.
  3. Jag super för mycket.
  4. Jag är nykter.
  5. Jag är dryg och klängig.
  6. Jag är inte tillräckligt kelig och håller mig borta för mycket.
  7. Jag är överviktig.
  8. Jag är slarvig.
  9. Jag är för känslig.
  10. Jag håller allting inom mig.
När ska jag duga egentligen?

När kan ni acceptera mig för den jag är?

I shall not drink!

Sitter hemma hos Örjan med Min pygmé och Per-Arne. Sistnämnda försökte nyss ge mig en öl, fanskapet öppnade den mitt framför nosen på mig och sa: varsågod, ta bara, det är din.

Jag SKA fanimig hålla mig. Och jag tror faktiskt att det är bara är bra att jag är här, för då kan jag lära mig att säga nej till alkoholen. Jag ska hålla mig i en månad! Två helger hittills, och fler ska det bli! Jag är så stolt över mig själv ska ni veta!

Jaja nu ska jag och Micka sätta oss och kedjeröka

Puss


Designqueen?

Har hållt på med min älskade pygmé's bloggdesign ett tag nu, iförrgår fixade jag hennes Systers, får se vem som blir härnäst? Kanske Sagah? :)

Jag kan bara se kodmallar och stilmallar framför mig just nu. Pixlar och siffror som flyger runt i skallen, kanske dags att sova?

Btw, Micka och Markus är här. :D

Puss

Present's, but it's not my birthday!

Idag är en bra dag! Den började ca kl 2 i natt då Markus och Micka kom och väckte mig och ville att jag skulle ut och åka med dom en sväng. Då var det bara att gå ur min underbara säng och klä på sig, för att sen gå ner till bilen och till slut åka och köpa cigg. Efter det skjutsade vi hem Micka! Markus sov hos mig. :) På morgonen runt kl 8 gick jag upp och donade med disk och grejer, efter det kom Linda och hämtade mig och vi åkte ner till Hi-Vision på en URTRÅKIGT möte om CV:n, jag kan ju redan så mycket om dom, så det var bara tråkigt. Men men, man kan inte få för mycket information.

På eftermiddagen har jag mest sprungit runt här hemma och städat och plockat undan grejer. Efter det kom världens bästa Denise och Iwe med Kinamat och presenter till mig! Jag vart så glad så att jag inte ens visste vad jag gjorde eller pratade om. Jag fick iallafall nytt påslakan till mitt 2 meter breda täcke! DET behövdes verkligen! Sen fick jag en datastol! ÄNTLIGEN! Aldrig mera ont i ryggen när jag sitter vid datorn. Awesome! TACK! <3 

Jag har äntligen fått börja använda mina fina glas med hjärtan på! Har ju ingen bra kamera så kan inte ta någon bild, men det kommer min vänner. :) Jag bad nämligen Andreas att kolla efter en digitalkamera åt mig på tradera.

Neeej nu blir det en cigg och sen kanske ett avsnitt av Sabrina.

Vad har ni gjort idag? :)

Förresten, jag slänger in en bild på världens bästa Iwe och Denise!
Tack för att ni finns, ni betyder så fruktansvärt mycket för mig, jag älskar er. <3


Tattoo nr 6, done!

Jajjamen nu är tatuering nummer 6 gjord! Det kommer bild på den så fort jag får vara i min lägenhet igen, dom håller ju som sagt på att tapetserar om hos mig, såå jag bor hos morsan atm UTAN dator! Jag kommer helt jävla seriöst att DÖ! Får la se hur det går med att sova där i natt, jag kommer säkerligen gå hem till lägenheten mitt i natten och sova, min rygg kommer hata mig. :O

Aja, men nu ska jag leta iller med Adde och Sagah, Kira är borta nämligen. :/


Hääär kommer bilden på mitt söta hjärta!
Den ska se ut som den gör,
det är så jag vill ha den. :) Vad tycks?





RSS 2.0