Because i dont want to?

Alltså datorer och Rosie det funkar inte, såvida den är snabb och inte har fel på internet. Just nu sitter jag hemma hos en nyfunnen vän. :D Ska se om det blir till att glo på Charmed, sen hem och pussa på rådisarna och sova. JAPP, SÅ ERE! ;D

Not broken, not broken.

Det är någon inställning någonstans längst inne i systemet som har fuckat upp sig. Så nu är det bara att hoppas på det bästa! Wish me luck?

Broken router.

Ja, det är sant det har PAJAT! Så nu blir det dåligt med uppdateringar igen. DÄJMIT!

Photogenic? me? Don't think so!

Håller på och ska ta bilder på mig själv som jag kan ha på mitt CV! Det är ju inte det lättaste uppdraget kan jag ju LUGNT påstå! GAWT DÄJMIT! >.<
Förresten, här kommer det några nya bilder på mina älsklingar!

Min älskade lilla tjej, har döpt om henne, så nu heter hon Mini, hon är en liten liten tjej. :)
Man ser inte så mycket med tanke på att gallret är i vägen, men det kommer upp fler bilder på henne när jag har en dator som har USB.


Pälsbollarna har fått en hängmatta också och DEN är populär kan jag ju lugnt påstå. :)
Blir dock en bild genom gallret igen, kan inte ta någon bättre bild på tjejerna i hängmattan.Jag håller på med projekt STÄDA hemma just nu, nu vart det så att den sidan som inte är städad och fixad vart det bild på nu i bakgrunden. Men här är iallafall min älskade Nikki, fullt upptagen med att äta ost.


Wonderful with a real PC!

Sitter hemma hos Erika och hennes mamma. Har lånat en dator här med ett underbart tangentbord och allt fungerar klockrent! ;) Min lilla mamma kommer snart och hämtar mig, då blir det hem, pussa på mina älsklingar, ge dom mat, pussa lite till på dom, sen äntligen få flytta in i duschen på obestämd tid. Haha.
Vad gör ni idag? Vet att jag är dålig på att uppdatera, dåligt med bilder är det också, men när jag har sparkat igång MIN dator igen så lovar jag att det blir massor med bilder och uppdateringar. :)
Jo förresten! Jag vart lite arg häromdagen och det gick SÅKLART ut över min stackars telefon, nu är displayen krossad, men man ser fortfarande en liten del av allt. Sååå om ni får för er att smsa mig eller dyl så ska ni veta att
  1. Jag har inga cash på luren!
  2. Jag får lov att gissa mig fram vad det står i smset.
  3. Skriv inga långa sms för då är det helt omöjligt att läsa!
  4. Om ni mot all förmodan ska smsa mig, fattar er kort, det räcker med en rad eller två. ;)
Nu ska jag plocka ihop mina grejer, pussa på katterna och hundarna och säga hejdå till min Tant! Skriver mer när jag har en bra dator till det!
Puss


My darlings ♥

Här kommer det några bilder på mina älsklingar! Ska ta nya sen, fick nästan bara bilder på Nikki, men någon liten bild fick jag med på Mary iallafall. :)Och här en en på bara Nikki, GUD vad söt hon är! ♥


En halv Mary. :)Jag älskar mina tjejer! ♥


I'm feeling...empty

..det är bara så jag kan förklara den här irriterande känslan! Ska bort till soc en sväng, senare ner på körskolan på teorilektion, efter det hem och se om det finns något ätbart.

Vaknade kl 04:42 imorse, vet inte varför, men kunde irriterande nog inte somna om. Så för en gångs skulle sitter jag på Communicare tidigt på en drop-in dag. Hooooooray!


Aaaaaw ♥

Den som kommenterade mitt inlägg här under. Jag har festat sen i fredags för att för det första så har jag semester, för det andra så är det v 31 då är det alltid fest hela veckan med CCW och grejer. Då vill jag festa hela veckan. ;)

Dessutom, oavsett vad du tycker! Jag är en vuxen männidka, jag bestämmer själv hur mycket jag ska dricka och inte. ;)


PUSS på dig, du anonyme. ♥

Drunk all week long.

Har supit sen i fredags, och mer kommer det att bli. ;) Det händer bara en gång om året, då är det bara att passa på! Mår faktiskt mycket bättre än vanligt, det är helt underbart!

Får vackert ta och fortsätta nu, innan man blir för seg. ;)

Until next time!

RSS 2.0