Pretty smart, huh?

Jag gjorde köttfärssås för två dagar sen tror jag och så käkade jag potatisgratäng till det, det lsutade med att jag knappt fick i mig en fjärdedel av maten jag gjorde. Såå jag gjorde som vilken människa som helst, la i den resterande maten i två matlådor. Idag vart det är KLOCKREN köttfärsgratäng med potatis. GOTT! Det är ett hett tips till er hungriga människor där ute.

Du behöver alla ingredienser som man ska ha i en köttfärssås.

Jag använder:
500 g köttfärs
En burk krossade tomater
2 gula lökar (jag ääääälskar lök)
En liten burk skivade champinjoner
En halv burk majs (om ni tycker om det)

Bryn löken, ha sedan i köttfärsen och bryn den tills den har fått färg.
Häll i burken med krossade tomater och rör runt det så allting blandas, häll i champinjoner och majs.
Krydda efter behag, jag änvänder kött och grill krydda, oregano (mycket), salt och peppar.

Potatisgratängen!
Sätt ugnen på 225 grader
Jag köper en färdig, har inte plats i mitt kök för att göra en egen. :(
Du lägger bara i potatisgratängen i en ungsfast form, på med ost så att det täcker. 

Ät och bli PROPPMÄTT!

Efter någon dag tar du fram burkarna med det resterande av potatisgratängen och köttfärssåsen.
Lägg det i en ugnsfast form, på med lite grädde (om så önskas) Släng på lite kryddor, INTE FÖR MYCKET SALT! Det misstaget gjorde jag precis, på med ost sen tjofs in i ugnen! Låt den stå till osten har fått färg.

KLART! :D Komplicerad beskrivning, men jag försökte iallafall. ;)

Nu ska jag lägga mig ner och hålla om Markus, han är bakis idag. Skriver KANSKE mer sen, lovar ingenting.

Puss

Been trying to sleep.

Jag försöker verkligen att sova, men det gååååår inte. :( Sa fortsätta försöka nu, vill vända tillbaka dugnet, så jag vaknar tidigt på morgonen utan väckarklocka! Så var det för inte så längesen, då mådde jag bra!

Nej nu ska man la försöka vidare. Jag saknar mitt mysmonster. :(


Super Mario!

Jag har suttut och spelat Super Maris Bros någon timme nu, jag har en sån nostalgi! :D Är det någon som har ett intendo och spel till salu? :) Jag köper gärna! :D

<"._.">

JAG KAN INTE SOVA!


Ville bara informera.

The year of 2009.

Året som var har verkligen varit en bergochdalbana för att få fram rätt ord! Jag har mått så dåligt att jag nästa blev alkoholist, jag har mått så bra att jag svävade på rosa moln, men inget däremellan, det är ganska konstigt. Ett exempel, en person med diagnosen borderline kan bara se svart eller vitt, med det menar jag att någonting kan vara bra eller dåligt, det finns liksom ingenting däremellan, gråskalorna existerar inte. Bara för att jag skriver det betyder det inte att jag har den diagnosen eller så, ville bara förklara på ett sätt som ni förhoppningsvis ska förstå. Dålig på att förklara saker är jag och det står jag för.

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer, ryggen har blivit lite bättre faktiskt. Maten blev jättegod, men jävlaranamma vad mycket det blev! O.o
Appropå ingenting!  Min säng pajar helt snart, så fort jag lägger mig i den knakar det väldigt oroväckande. >.< Ett jobb till mig någon? Då kan jag köpa ny säng, micro, ny soffa, köksknivar, en ny dator, ja ni attar, det som behövs. Min soffa jag har nu åker på tippen så fort min kära far har tid att skjutsa mig bort med den. Tänkte faktiskt att jag skulle ta upp 90-sängen som står nere i källaren och ha den som soffa, tänk er liksom, en helt vanli 90-säng med massor med kuddar och mys, perfekt att sitta i och tar inte stor plats! *tummen upp för den idén*

Nu blir det till att försöka sova och vända tillbaka dygnet, Charmed eller Ghost Whisperer nästa. :)

För mig symboliserar den här bilden närhet och trygghet.
Där Markus är finns mitt hjärta. <3

My back is killing me.

Funderar på att göra mat, det jävliga är bara att jag knappt tar mig ur sängen. Det small till i min rygg för ett par timmar sen och nu kan jag knappt röra mig. Det är precis som när jag lyckades sträcka mig för någon månad sen, PAIN! Det blir nog potatisgratäng med någon form av salsa jag hade tänkt lyckas med, får la se hur det blir, tar en bild på min skapelse iallafall när jag är klar! Blogglusten är på G tillbaka känns det som! :)

Nej nu ska jag försöka ta  mig ut i köket och börja med maten.

Puss

apparently i have no choice this time either.

Nu vart man tvingad att skriva ett blogginlägg av Sandra Dee. :) Jag vet inte vart mig blogglust har tagit vägen, men tror att den kommer tillbaka snart, så ni som läser min blogg behöver inte vara ledsna. ;) Den här helgen var jag nykter på fredagen och redlös på lördagen. Det har inte hänt så mycket av intresse i mitt liv just, förutom at jag kanske snart får en praktik. *hoppas hoppas hoppas* Det betyder liksom att jag kommer ha nåt att göra på dagarna och inte bara sitta hemma coh moffa chips och grejer.

Någon som har tips på mat man kan göra med köttfärs?
Köttfärssås, biffar, lasagne, köttbullar och tacogratäng vet jag redan.
Har ni tips på nåt annat? :)

On Command.

Jag har blivit tvingad av Micka att skriva det här inlägget. Vet inte vad jag ska skriva heller, har som sagt tappat blogglusten, men får hoppas att den kommer tillbaka. Jag vill ju ha en helt ny design på den här, men orkar inte sitta och pilla med den, är trött som fan.

Nu ska jag försöka sova, vill bara säga att jag saknar min älsklings famn. <3


Här kommer en äkta fjortisegobild! xD
Inte igår man la upp en sådan haha.
Nej nu blir det sängen. :)

I dare you, i double dare you. ;)

Det är bara en teaser än så länge. ;)


Trying not to be negative.

..men det är inte särskilt lätt. Kylskåpet är snart tomt, känns som att lägenheten bara blir mindre och mindre för varje dag som går. Det fårliksom inte plats någonting i längre. Vardagsrumsbordet tar upp halva rummet, soffan är hemsk, det fattas kuddar så det ser väldigt tomt ut! O.o

Nej, nu ska jag inte vara negativ nå mer. Får ta sista maten idag och göra en klockren wook tänkte jag! :) Micka ska ev sova här i natt med, så Rosie är nöjd så långt! :D Jag luktar jordgubbe! :D Har ett bodybutter som luktar jordgubb och håller min hud mjuk. *gilla*

Neej nu blir det mera Charmed och vänta på att man kan ringa till folk utan att dom slår ihjäl en nästa gång man träffas. ;)

Puss

Maybe i'm lucky?

Vinn en T-shirt från http://nelly.com hos Fejdan ;)

Avslutas den 9 januari 2010.


RSS 2.0