Too much to think about atm.

Har mycket att tänka på som sagt. Vet varken ut eller in om någonting längre. Förvirrad all the time. Har iaf fått två erbjudanden på lgh där jag vill bo. Nu är det bara att hoppas på att jag får en av dom! Flyttar jag härifrån kommer jag må hundra gånger bättre! That's a fact! Så fort jag kommer utanför dörren mår jag mycket bättre. Ja, jag vet nu klagar jag men jag måste klaga någonstans. Det är VARMT! I natt somnade jag inte förrän runt 6, vaknade av mobilen kl 14, sen var det bara att smita ner på stan och fixa alla ärenden! Nu är iallafall allt klart! Resterande pengar kommer in på fredag förhoppningsvis! Nu ska jag bara ta hans om disken sen plocka upp lite här hemma, det är väl fan vad snabbt det blir grejer överallt. :O Tvättid imorgon! ÄNTLIGEN!

Jag och Malin på midsommardagen. :)

Could'a would'a should'a.

Det citatet har jag fått från SATC - Sex and the city. (kollar på det ganska ofta nämligen)

Jag borde verkligen söka jobb utomlands, jag borde verkligen ta tag i mitt liv, jag borde verkligen lära mig att ta ett beslut och sedan hålla mig till det, utan att ändra mig 12548921546 ggr. Men det är lättare sagt än gjort.

Har fått två erbjudanden på lägenheter här i Mora, ena blir ledig 1 juli och andra 1 september. HOPPAS verkligen på att jag får en uav dom. Det är på det stället jag VILL bo på också. Håll tummarna för lilla mig? :)

In other news, så sitter jag på Communicare  just nu, ska ner till soc och lämna in papper efter det. Sen bara hem och ta hand om disken skulle jag tro. Hade varit jävligt gött med en kall idag faktiskt. ;)

Temporarly only!

Designen ser ut som ett helvete just nu, men min fantasi ligger nere på noll just nu, so there you go.
Här är en förbannat söt sak! hihi. :)
Ursäkta, jag ser smällfet ut, men bilden på hästen vart så bra, Isabell. :)
Var ju på tomteland idag.
Utsikten från stället vi grillade på. :)
Och slutligen en bild på en hund som är ren och skär kärlek.
Roffe poff <3

Something new, and i've got it figured out!

Nu har jag äntligen kommit på varför jag har haft huvudvärk! Och det är inte bara för att jag är spänd. BRIST PÅ KOFFEIN! Har hällt i mig två koppar kaffe nu och huvudvärken är som bortblåst! Me like. ;)
Har bytt profilbild också, fick an hatt på huvudet, tog fram telefonen och tog en bild, ser dock väldigt ihopsjunken ut, men va faaan, alla bilder kan inte vara perfekta. ;)
Tog en bild på fyllan på en vacker solnedgång,
dock var det en skylt i vägen, men kolla in färgerna! :)

Honestly, i don't know.

Har inte skrivit på ett tag igen, men som det står på höger sida, så skriver jag mycket och ibland lite eller inget alls. Har lagt in tre intresseanmälningar på 2:or här i Mora. Fick erbjudande på en av dom igår! Precis på den gatan jag vill bo med! :D Det kan fanimig inte bli bättre om jag får den lägenheten! Kommer jag ifrån den här så försvinner en del av mina problem kan jag säga! För mycket minnen om man säger så. Det kommer bilder någon dag här framöver, min huvudvärk försöker ta död på mig nu, så skriver mer en annan dag. :)

Heineken.

Det är gött det! ^^,

Skriver igen när jag känner att jag har något bra att skriva, sen kommer det snart en v-log med. ;)

Stay tuned darlings. <3

I'm bleeding and it hurts.

Alltså när det blöder i tandköttet, det gör sååå ont. Måste fan få en tandläkartid snart. För nu är tänderna fanimig inte nådiga. :( Liksom de två sista gångerna jag hade en tid så vart jag magsjuk första gången och andra var jag genomförkyld. INTE KUL! Nej dags att fixa tandläkartid! För nu pallar jag inte det här mer.

;)


Birthday coming up.

Min blogg blir 2 år den 10:e. Jag är ganska imponerad av mig själv att jag har klarat av att inte radera den helt och hållet. Många gånger har jag faktiskt tänkt tanken, men har stoppat mig själv i sista sekund. Jag älskade verkligen att blogga ett tag, sen försvann den viljan, men nu känns det rätt att skriva igen. För det mesta så är det bara när jag mår riktigt dåligt som jag bloggar som mest. Nuförtiden är jag som sagt arg mest hela tiden, men tror att det börjar gå uppåt. Vi får hoppas på det bästa helt enkelt. :)
Igår fick Lillan följa med ut och träffa Buus och Marie en stund, min lilla älskling. <3
Hon verkar tycka om Buus väldigt mycket. :)
Hon är verkligen min lilla ögonsten. <3

RSS 2.0