Do i have to?

Måste jag behöva gömma mig hela tiden? Känns som att jag har hur mycket som helst att säga, men det kommer hela tiden ut fel. Bloggen känns inte som ett get away längre. Får hoppas att den känslan ändras. Sitter iallafall på Communicare nu, men ingen coach. Då vet ju inte jag om jag får närvaro eller inte. :O Aja, får se sen då.
Förresten så tog jag aldrig jobbet i Sthlm, det var för dåligt betalt och problem med boende. Jag tar heller inte risken och jobbar på provison, det kan gå illa. Sååå jag stannar i Mora och hoppas på att det kommer upp något bättre. :)

My sweetie

Hon är bara för sööööt. <3

The truth is out there, and it hurts.

Jag saknar livet som det en gång var för ca 4 år sen, innan allting hände, jag hade precis tagit mig ur ett förhållande från helvetet och mådde bra igen, jag hade ett självförtroende, vågade lite på människor, hade inte vänner som sviker gång på gång. Dom som vill får ta åt sig. Jag är bara så innihelvete jävla trött på allt det här! Ge mig en tidsmaskin och flytta tillbaka mig 4 år.
Jag är arg nästan jämt nuförtiden, min stubin är 0.0002 mm lång. Och det är inte pga det ni tror. Det är faktiskt inte bara kärlekens fel, även fast jag nästan alltid skyller på den. Nej, det är djupare än så och dessutom ytligare än så. Det är mycket som får mig att må dåligt, men jag tar inte ut det i tårar, det är ilska. Så om jag är bitchig mot någon av er så ska ni veta att det inte är pga er, det är pga mitt mående. Jag gör allt för att inte tänka på allt dåligt, men det är faktiskt lättare sagt än gjort. Jag är så glad att jag har Lillan här med mig, min älskade lilla råtttjej. <3


Jag saknar livet som det en gång var för ca 4 år sen, innan allting hände, jag hade precis tagit mig ur ett förhållande från helvetet och mådde bra igen, jag hade ett självförtroende, vågade lite på människor, hade inte vänner som sviker gång på gång. Dom som vill får ta åt sig. Jag är bara så innihelvete jävla trött på allt det här! Ge mig en tidsmaskin och flytta tillbaka mig 4 år.I'm still alive.

Jag la aldrig upp den andra, ljudet fungerade inte,
men här kommer en v-log som kanske inte är världens nyktraste. ;)
ENJOY!
Kanske inte ser ut som världens lyckligaste,
men jag var glad och fruktansvärt trött för den delen, påväg till Sthlm och grejer. :D

Now let's see.

Jag fick jobbet! :)

Always in a hurry.

Fick plötsligt bråttom, ska springa ner till parkeringen och träffa Carola! Men innan det slänger jag upp den här.
Det vart ett abrubt avslut, det ringde då stängdes kameran av. ;)

A stupid question, requires a stupid answer.

Svarar på en kommentar här. :)


Jag heter: tjoho
kommer du fortsätta blogga om du flyttar och lägga upp videobloggar? hoppas!!
Svar:
Det är väl självklart att jag kommer fortsätta videoblogga och skriva om jag flyttar! ;D Oroa er inte, Rosie försvinner inte! ^^,

V-log on command.

Jajjamen, på beställning. :)
Stillbilden är så fruktansvärt sexig, göm era karlar för faan. ;)

How about the capital city?`

Får se om jag drar till Sthlm snart och aldrig kommer tillbaka till det här råtthålet.
Wish me luck?

Too much to handle.

Det är för mycket som händer just nu för att jag ska orka med allt. Min blogglust kommer att komma tillbaka snart hoppas jag. Btw, Tina aka Fejdan om jag åker till Sthlm inom en snar framtid, ska vi ta en fika då? :) Känner att jag bara vill komma härifrån ett tag, får se om det finns någon kompis i Sthlm jag kan låna soffan av eller nåt. Iallafall så saknar ja Sthlm så mycket! vill verkligen flytta tillbaka!
Det var allt för mig idag.


BTW! ^^,

Här har vi en utav världens sötaste och gosigaste hundar! Ronja heter hon. :)
Det är Erika's pojkväns hund, jag är sååå avundsjuk på henne. ;p
Ronja. <3
Sen har vi Erika's hund, Yatzie, hon är såå gosig men lika busig. ;)
Hon är kärlek helt enkelt. <3


PUSS! <3

Please, just let me go.

Kan inte jag få leva i mina drömmars värld istället? Då slipper jag alla problem, parasiter och människor som bara kräver saker av mig.
Snälla?

Thoughts about the future.

Slutar på praktiken, klarar inte av det. All energi jag har försvinner, det är verkligen inte ett jobb för mig. Ni får säga vad fan ni vill om mitt beslut, men för en gångs skull så tänker jag faktiskt på mig själv. ska kolla praktik på dagiset nedanför mig istället. Har väntat på ett utdrag ur belastningsregistret. ÄNTLIGEN har jag fått det! Känner ju att jag bara vill flytta härifrån och börja på ny kula. Saknar sthlm så fruktansvärt mycket så att det inte finns. Får jag någonstans att bo tillfälligt så funderar jag på att bara ta mitt pick och pack och dra härifrån för tid och evighet! Det går så mycket skitsnack här i lilla  Mora, så varför stanna kvar? Det finns inga jobb, alla känner alla och om man inte gör det så är det samma pack som alltid.

Får se hur jag gör med allting, det märks!

RSS 2.0