Am i haunted?

Alltså seriöst jag gillar inte att det hörs hesa andetag från ett tomt rum när det bara är jag som är här hemma!


Creeeeeeeeeeepy!

Maybe this city?

Nu har jag landat i Västerås hos mina sötnosar Emma och Miranda! ♥ Funderar fan på om jag ska flytta ner hit, slippa Mora liksom. Men vi får la se hur det blir med den saken. (:


Vet inte vad som händer nu, men här kommer det då vara highlife förmodar jag! ;) Alltså det är snorvarmt här inne men kvinnan tar på sig en HUVTRÖJA! Galna fruntimmer alltså. O.o Det kommer bilder någon dag här med, passar på när jag har en dator att skriva på. Höhö. ;)

Unfortunately not..

MÅSTE verkligen färga mitt hår snart!  Utväxten är fan snart en meter känns det som. O.o Bara det ramlar in pengar på kontot ska jag betala tillbaka Sagah, sen blir det mat till kylskåpet och SEN äre fanimig hårfärg som gäller!


Sitter med första bärsen i handen, ska ut och åka Dodge Dart om ett tag. (:

The Mothman Prophecies.

Har suttit och läst lite om händelsen som hände i Point Pleasant 1966-1967. Tycker om att gräva runt i när det gäller händelser som har hänt på riktigt. :) Man vill ju liksom veta om det var bullshit eller om det verkligen stämde!


Filmen "The Mothman Prophecies", är en utav mina absoluta favoriter nämligen. Så det jag undrar över är om Silver Bridge rasade av en riktig anledning eller om det bara var ödet och "Indrid Cold" verkligen var ett övernaturligt väsen som visste vad som skulle hända! Hmm, ja man kan ju iallafall fundera och vrida och vända på historien tills man blir gråhårig, men man vet fortfarande inte om det stämmer eller inte.

Klicka på den här raden för att komma till wikipedia och läsa mer.
Sidan på wikipedia är på engelska, så ni vet.


Vad tror ni? Är det bara en spökhistoria eller kan det vara sant att "The Mothman" verkligen existerar? :)

Nothing important really

Vettesjutton vad jag ska skriva, men känner att det är dags för ett inlägg nu i maj. ( :
Jobbat hela dagen, slutade för ca 30 min sen. Senare ikväll blir det Rättvik en vända sen återstår det helt enkelt att se vad som händer. :D

RSS 2.0