Merry X-mas!

God Jul alla sötnötter och idioter! ;)

Something new maybe?

Eller så är allt bara som vanligt. Får la se hur allting slutar.. Julafton om tre dagar, gawd däjmit vad tiden går fort. O.o

New pic.

Det kändes ganska nödvändigt med tanke på att förra bilden jag hade var från förra vintern! So there! Nu är det en ny iallafall. ( :

Another true story.

Fråga mig inte om rubriken, för jag vet inte ens själv.


Sitter på UTA och ugglar. Väntar på att få dra till praktiken istället, vore ganska najs om jag får erkänna det själv. Hehe.


Det går faktiskt bra där borta, men håller ju som sagt fortfarande på och lär mig. Disken har jag lyckats lokalisera vart allt ska vara. :p Kassan är lite värre, men det är fanimig inte lätt med en mil lång kö och försöka komma ihåg allt. :( Aja, det ordnar sig la till slut.

Nej nu blir det till att kolla upp lägenheter, sen uggla vidare. : )

Då har man kanske chans på jobb? :) vet a...

Då har man kanske chans på jobb? :) vet att det är väldigt dålig uppdatering, ber om ursäkt för det. Men jag lovar att så fort jag har fått tillbaka mitt internet hemma så ska det bli ändring på det! Då kommer det videobloggar och hela baletten. Sitter och väntar på skjuts av min kära mor, men först ska jag pussa på mina älsklingar. <3 Latorz! ^^,


Crystal pure love.

♥ Mina älsklingar ♥


Först får ni en bild på mig och Nikita! :)


Så har vi underbara lilla Mini! (:Pusselipuss på matte. ^^,


Mina flickor är helt enkelt ÄKTA kärlek! :)

Fucking wonderful!

November är ÄNTLIGEN slut!

Nu får allt julen komma snart, älskar julen med alla fina stjärnor, tomtar, troll, mat och familj. ♥

Jag vet att jag inte har skrivit blogg på evigheter, har bara blivit något inlägg via mobilen, men det vart ändå inte som jag ville att det skulle vara! >,< Aja, det är smällar man får ta när man inte kan ta hand om sin ekonomi. Får vackert ta tag i den biten, annars kommer detta ju inte gå nå vidare bra. ;)

In other news, så älskar jag mina råttor. (: ♥

RSS 2.0