Trying not to.

..think too much

Ja, lätt är det inte, men man kan ju alltid försöka. Tankarna virvlar runt i huvudet, förirring, och ledsamhet. Bakis som en gris idag, min mage vill vända sig ut och in. Det blir käk snart iallafall.











Should i, really?


Bitter.

Idag är jag bitter över alla vasaloppsåkare all trafik, all orättvisa! FAN! Skrev en grej på bdb om det, skriver samma sak här. När det har ordnat upp sig med kärlekslivet och boende och mående för mina kompsar, bara för att jag hjälpte dom, är min payback att få vara olycklig då? Straffar du mig gud? Vad har jag gjort för att förtjäna det? Är det ditt sätt att säga, tänk på dig själv och strunta i andra? Jag fattar inte! Kan någon svara på den frågan åt mig?

Slänger in en bild på mig och Sandra, tycker om den :)

The nightmare from hell.

Nightmare.

Det var väldigt längesen jag vaknade av att jag hetsgrät. Shit vad rädd jag blev! Men som tur var var det bara en dröm, men det krävdes 2 telefonsamtal och tre cigg för att övertyga mig helt och hållet. Att en dröm kunde kännas så verklig, börjar skaka bara jag tänker på det. så nu  släpper jag den tanken, tar en cigg, ska sminka mig sen ska jag och Sandra ta massa bilder. :)

Puss

EVP maybe?

Alltså det är så mycket aktivitet här nuförtiden och det kan ha att göra med att jag mår som jag mår. Eller ja det HAR att göra med att jag mår som jag mår. Som jag skrev på facebook, när jag och Sandra Dee pratade i telefon så hörde hon att det var någon som suckade i telefonen, jag hade den i knäet och på högtalaren, så det var definiitivt inte jag! Efter en stund så hör hon precis som att någon growlar i telefon, alltså att någon skriker väldigt högt och försökte säga något, men hon hörde inte vad det var. Då var det klart! Jag sa till Sandra: "ta ditt pick och pack och ta dig hit fort som fan, jag vågar fan inte vara själv hemma längre!"  Hon frågade sina föräldrar, men icke så, så jag ringde upp Sagah, hon hämtade Sandra och nu är jag inte själv längre! Tack båda, jag älskar er. <3

Vet inte vad jag ska skriva mer, men får se om det händer något mer ikväll, hope not!

Nu har hon installerat sin dator och sina högtalare så Sandra Dee är boende här atm. :)

I hope he's happy now.

...pappa alltså..

Nu har jag städat, diskat, och pustat och grejat. Orkar inte mer nu, är helt jävla slut nu, men ska bära upp spegeldörren och byrån. Får se hur det blir efter det.

Åååh vad jag lönskar att du vore här nu. :'(

Powerless and vulnerable.

Ja, vad ska man säga? Min hals försöker ta död på mig, jag hostar så att mina lungor hoppar upp till halsgropen. Det gör förjävligt ont!

Enough about that! Tänkte att jag skulle försöka plocka upp lite här, men problemet är bara, vart ska jag göra av alla saker? Det finns ingen plats! :(

Det ekar i mitt huvud av allting som har hänt och kommer att hända. :(

Your wonderful laugh.

Ekot av det som en gång fanns värker.. :'(

Puppy's and lots and looooots of love.

Har myst ihjäl mig med valparna här! Dom är liksom kärlek och grejer. :D Nej, nu kommer det valpköpare lär smita, men skriver kanske lite mer sen. :)

Puss

5 more minutes, pleeeeease?

När jag vaknade av alarmet kl 07:30 imorse ville jag bara slänga iväg telefonen där solen inte lyste, men snoozade till 08:00 istället, men fastnade dock vid datorn till halv, haha, Sen kastade jag mig in i duschen, 4 mminuter senare sitter ajg här, har inte tid för fem öre att sitta här egentligen, men ett litet inlägg SKA jag fan hinna med!

HELVETE! Kom precis på att jag har inte gjort klart quizet! O.o

*springer*

Dear anonymous.

Till "tjohooo" visst det kan bli fler videoinlägg, men jag har en så dålig mobilkamera. >.< Vem är du förresten? Har du en blogg? :)

You never know.

Efter mötet idag, kom jag fram till att någon form av skola kanske är nåt för mig? Musikinriktat då! Min coach tipsade mig om en skola i Borlänge, jag vill ju absolut inte på några villkor bo i Borlänge, men kan nog tänka mig att bo i Falun däremot. :) Hmm, de tär bara en tanke än så länge, men en flytt från Mora måste det bli om jag ska in på någon skola, folkhögskolan här är inget för mig, jag är inte så mycket för formgivning, mode och drejning. :O

MUSIK SKA DET VARA!

Don't get you hopes up to high.

Jag ringde på det eventuella jobbet imorse, tyvärr hade dom nyligen gjort nedskärningar, så han sa åt mig att leta vidare. Aja, bara att leta vidare helt enkelt. Ska bort till Communicare på coachning kl 15 efter det vet jag inte vad som händer. Funderar på om man ska steka kycklingfiléer idag och göra potatisgratäng? Det kanske är för mycket på en torsdag? Vad tror ni?

Maybe a job!

Systers pojkvän ska kanske hjälpa mig att få ett jobb! :D Rosie happyface of d00m! <3

I dont even know where to begin.

...but here it is!

Jag funderar på om jag ska flytta tillbaka till Sthlm, jag mådde så jävla bra där! Kan staden relativt bra också och vet ungefär vart jag ska söka jobb! Det är bara en tanke än så länge, men vad skönt det skulle vara egentligen. *drömmer mig bort*

Sen jag flyttade tillbaka till Mora har jag gått upp 20kg och mitt sjäförtroende är nere på botten av olika anledningar, vill må bra med min kropp igen! Saknar den som den var. :(
Så länge jag bor kvar här kommer jag bara må dåligt och bli en rejäl alkoholist ill slut, det vill jag inte.

Men som sagt eller ja, skrivet, vi får se hur det blir, det är bara en tanke än så länge.

Tjing!

The ordinary stuff.

Mycket knas på sista tiden, lägenhet, jobb, förhållandet.



Så, jag är singel igen. (fortfarande ingen idé att ragga är INTE intresserad!)


Det känns helt åt helvete, lägenheten är lika otrivsam som alltid, inga pengar, vet inte ens när jag kommer få pengar nästan gång. Det känns ju tryggt att veta. NOT! Ska snart lägga mig, fick ingen somn i natt och knappt någon på dagen heller,så ska ta igen lite, men först en cigg, borsta tänderna och sen krypa under täcket, dock ensam. :( Sen sätta igång någon film och förhoppningsvis somna, om inte annat så får jag väl ta en theralen eller två.




Nighty night.


Just watch and you will know why.


Vill inte finnas

...................

Psychobabbel.

Det är väldigt dåligt ljud, inte världens bästa telefon att filma med, men jag tar vad jag har helt enkelt.

 

Jag lyckades klanta mig och komma åt avstängningsknappen, den är väääääldigt känslig.

Nr 2 då, abrupt avslut på den med, minnet tog slut.


Morning.

Jag vaknade runt 5 i 5 imorse, kunde inte somna om heller, nu har jag stökat omkring här hemma, kokat kaffe, diskat och rökt min morgoncigg, babblat med Jonas på msn och bara varit. Är fruktansvärt rastlös just nu, vet inte vad jag ska hitta på. Funderar på om jag ska ner i förrådet och hämta upp en kartong med kläder jag hittade igår. Kanske nåt som jag har letat efter länge som ligger där. *hoppas* Jaa, nu blir det nog förrådet och sen upp igen och ta någon macka och koka ägg. :)

Vad ska ni göra idag? :) Jag ksa bort till Communicare kl 10 efter det kanske det blir en tvättid, får se. )

PUSS

Hard to get some sleep when the pain kicks in.

Jag sov hela dagen igår, kollade på en film men efter det slocknade jag, mensvärk är inte att leka med. :(
Jag saknar min älskling, men får nog snart träffa honom. :D


<3

Snow & stuff!

Fy fan vilken jävla dag! Vaknade och hade ont i halsen. "Jippi" tänkte man liksom då. >.< Efter det frukost och massa halstabletter, efter det åkte vi ut med skotern. När vi kommer upp till Digerbergsskolan så kör vi fast, Sandra Dee's pappa kommer och tar loss oss, åker en bit till på en åker. Kör fast IGEN! Håhåjaja, sitter där och väntar på bättre tider efter ett par försök att komma loss. Skiter till slut i det och ringer efter skjuts. skjutsen kommer men Sandra envisas med att hon ska köra hem skotern själv, kör fast igen. Jag fick iallafall åka bil tillbaka till Sandra. Nu är vi äntligen hemma hos mig. :D LYCKLIG! <3

BTW! Sandra Dee's mamma klippte mig idag, så nu ser inte mitt hår så slitet ut längre. *nöjd*

Får se vad som händer ikväll, nåhot ska vi la kunna hitta på! Några förslag? :)

Btw, en bild på mig på skotern,
medans vi satt fast, jag ser ju väldigt road ut.

Back where i want to be!

Jag ska få komma tillbaka till Communicare! :D Jag trivdes ju bättre där än på Hi-Vision, kände att Communicare gav mig mer. Bytet gjorde mig bara nere och irriterad, liksom samma sak over and over again, inte kul!

Nu sitter jag hemma hos Sandra Dee, hon glor på TV och jag tänkte faktiskt slänga in ett blogginlägg! DUKTIGA JAG!

In other news så saknar jag mitt mysmonster.


Slänger in en bild från i somras på mig och Sandra Dee, tycker om den bilden grymt mycket. <3


Long time no see, so to speak.

Jajjamen! Nu bjuds det på en videoblogg! Kände att det var för längesen sist nu. :)

ENJOY!


A new try.

Tänkte att jag skulle spela en timme och sen sussa sött. Jag kommer förmodligen bli tokig ett X antal gånger, men jag ger mig inte i första taget. ;)

Jag saknar min älskling. :(

Puss

FUCK THIS SHIT!

Jag harsuttit och spelat Super Mario World hela natten, nu råkade jag erase all data! JAG BORDE SKJUTAS!

RSS 2.0