Lunch hour.

Har inget bättre för mig, då kan man lika gärna kasta in ett till inlägg med tanke på att ni är så missnöjda med min dåliga uppdatering. ; )

Sitter i vanlig ordning på UTA och drömmer mig bort till min säng med massa fluffkuddar och två meter brett täcke. ^^,

Har hållt på och städat hemma igår, med omöblering och grejer. Nu är det bara toan, vardagsrumsbordet och toan kvar, sen är det RENT! Eller nej förresten, ska slänga ut soffan, en fotölj och massor med kartonger, sen är det nog fan beboeligt igen. Iallafall så gott det går, för vantrivs, DET gör jag!

Nuuuu blir det till att fluffa vidare. : )

Sorry for the delay.

Har fortfarande ingen internet hemma, så det blir svårt att både blogga och videoblogga. Men det kommer så fort jag har fått igång allting hemma. ( : Dock så har jag inte lika bra kvalité på telefon längre! Vart helt enkelt förbannad och solade den i backen, fast det visste ni redan. ; )

Always.

♥ Vännerna ♥ Nikki & Mini ♥ Familjen ♥

Something i can never have.

Rubriken har ingenting att göra med texten som kommer skrivas här, men jag har dålig fantasi!

Sitter på UTA, har lunch, men är inte nå vidare hungrig. Med tanke på att jag fortfarande inte har något internet hemma, så blir det här en tvättäkta surftimme! ;)

BTW! Den här bilden är ju bara FÖR snygg!  Sannie, som är GRYM på att rita har gjort denna på bröderna Winchester, Sam (Jared Padalecki) och Dean (Jensen Ackles)! Visst fan är hon duktig? :D

Tänkte fråga henne on hon ville rita en bild på systrarna Halliwell, så kanske man kan få köpa den! ;D

Patience.

Nu har jag fluffat med bloggen tillräckligt! Mitt tålamod är inte vad det har varit precis. ;) In other news, så sitter jag hemma hos syster och Carsten. Ska åka med Erika och Bull till Mora senare, för att komma hem till mina älsklingar. ♥
Har ni några tips på hur jag ska göra med designen? Tröttnar otroligt snabbt, så det blir ju aldrig något permanent om man säger så. Ge mig tips iallafall. :)


Nu ska jag ut, ta en cigg, sen fortsätta nörda facebook. :)

Fantasy is gone gone GOOOOONE!

Jag vill verkligen göra om bloggen, men har verkligen NOLL fantasi. Någon som har något tips på vad som kan ändras på eller läggas till?

Sitter hemma hos Emma just nu, ska snart ta racercykeln hem till mina tjejer och mysa sönder dom! ♥
Det har varit fest i stort sett hela helgen. Skillanden på den här helgen och andra när man har varit full är att jag har mått bra hela tiden (förutom en irriterande huvudvärk jag hade igår). får väl se när jag uppdaterar igen. Nätverkskortet mitt vill ha drivrutiner nämligen. ska bara orka ta reda på vad det heter sen nosa rätt på en dator och ett USB-minne. ;)

Ööööhm, har inte så mycket mer att säga mer än att jag mår faktiskt relativt bra nu! En större lägenhet är väl mitt största problem atm.

Until next time my darlings. :)

RSS 2.0