Time to lose some weight.

Känner att det verkligen är dags att gå ner i vikt nu! Vet inte om GI-metoden eller LCHF-metoden är det som är bäst för mig. Men vet iallafall att jag inte tänker bli fetare! Nu äre fanimig NOG! Är det någon som har tips på hur jag ska göra? Blir trött av att bara springa upp för trapporna till mig lägenhet! Orkar ingenting, nej fy fan dags att göra något åt detta daller! ;)


Vet att det knappt är någon som läser mig blogg längre, men hoppas att statistiken hoppas igång igen nu när jag har internet hemma igen. :D


Slänger in en bild på mig själv från någon månad sen.
Lovar att det kommer upp nya bilder så fort självförtroendet hoppat upp någon snäpp.


Drömbilen, utan tvekan, love it! (:




Det var väl ungefär det jag skulle säga denna natt. :)

Personer som hunnit kommentera före dig :)
Jag heter: Jannica

Tack fina du för din kommentar, glad jag blir :):):)

Ja först måste man ju verkligen vilja, veta vad man ger sig in på, det är ju tufft. Man får hitta sin egna balans. Jag kör rätt liknande lchf men INTE så MYCKET fett utan lagom plus att jag äter faktiskt matvete och sådant med. Om du inte vill sätta för hög press så skulle jag börja sköta maten i 1-2 veckor först jätte bra och sedan börja röra mig, jag kan inte pressa mig för hårt i början utan brukar försöka i långsam takt. Äter du kött och allt sådant? Mycket sånt med grönsaker, hemmagjorda såser. Uteslut mjöl, pasta, ris, potatis, bröd. :)

2011-08-12 @ 09:42:26
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se/
Jag heter: Pikachu

Tips till att gå ner i vikt och må bättre :)



Ät var tredje-var fjärde timme- det håller matsmältningen igång konstant! (WOPPOWOPP) Behöver inte vara stora måltider. Frukost-fika-lunch-fika-middag :) it works, min mor är ett stående exemepel på denna "metod" Från strlk 64 till 34! Hon är mindre än mig numera (runt arslet vill säga)



Sen så har vi......

ut å gå i rask takt 45 minuter. INNAN FRUKOST helst. Då bränner kroppen fett istället för maten! Its rly good!



Sen bara röra på sig så mycket som möjligt :)



2011-08-12 @ 10:06:14
URL: http://itsmepikachu.wordpress.com
Jag heter: Sabina

Lycka till :D Lchf funkade jättebra för Mattias så den är värt ett försök! Finns massa goda "godis" recept också som man kan äta då!

2011-08-13 @ 18:16:42
URL: http://sabinabakar.blogg.se/
Jag heter: Jannica

Sv; stek kött, häll bara på grädde efter i stekpannan, eller en klick creme fraische. har du svag värme så kokar det ihop :)

2011-08-15 @ 06:01:13
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se/
Jag heter: Alex

Kör LCHF för jag tror att det kommer vara lättare för dig. Det kan vara skittufft att skippa kolhydrater de första dagarna men sen blir det bättre. Jag har själv väldigt svårt att äta GI för de jävla kolhyfraterna som är min stora svaghet (och din med!) är ju där och lockar även om de är av annan sort och faller jag snabbt tillbaka till chipspåsen... det är ju typ som om man skulle vara alkoholist och försöka sluta dricka med hjälp av folköl...

2011-08-15 @ 13:14:08
Jag heter: ammie

Jag läser :) och LCHF kör jag... tappade 2 kg på 2 veckor :)

2011-08-15 @ 21:33:13






Namn:
Stamkund?

Din e-post: (Det är bara jag som ser den)

Din blogg/hemsida så jag kan spana in dig också:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0