Story's about ghosts

"Det var en gång en man som bodde i en by. Han bodde ensam hemma i en liten stuga och jobbade i den lokala gruvan. Varje morgon steg han upp, åt frukost och läste tidningen, borstade tänderna och gick till jobbet. Han gick alltid samma väg. När han slutade jobba gick han alltid samma väg tillbaka och tog några öl med sina polare på den lokala puben. Så spelade hans liv ut sig och det var han ganska nöjd med.

En dag så tänkte han att han skulle ta en liten omväg när han gick till jobbet på morgonen, så han steg upp lite extra tidigt så att han skulle ha tid att se sig omkring i området han bodde i. Så blev det också, han gick och gick och efter ett tag kom han till en skog och i skogen fanns det en vacker villa. Han gick fram till villan och tänkte se efter vem det var som bodde där, men trots att han knackade var det ingen som öppnade, men han var så hemskt nyfiken att han kikade in igenom nyckelhålet. Där såg han en otroligt vacker ballerina som dansade så vacket, så vackert. Han stod där länge och bara tittade när hon hoppade och snurrade, det var det vackraste han någonsin hade sett. Sen blev han tvungen att skynda sig till gruvan för att inte komma försent, men han tänkte att efter jobbet skulle han gå dit och se på den dansande ballerinan igen.

Och som sagt så gick han tillbaka till villan och tittade än en gång in igenom nyckelhålet... Men ballerinan var inte där! Allt han kunde se var ett rött sken. Hela hans synfält var täckt av en blodröd färg. Det var underligt tyckte han men det fanns väl inget att göra åt. Så han gick till puben och tog några öl med sina polare, och berättade hela historien om den vackra ballerinanDå såg en av hans kamrater på honom och sa... 'Har du aldrig hört talats om ballerinan med de röda ögonen?'


Personer som hunnit kommentera före dig :)
Jag heter: Jasmine

Det var längesen jag kikade på din blogg! Kul att se att det går framåt! Har insett att det faktiskt vore roligt att ses IRL någon gång och typ kika på Charmed eller Supernatural eller så :)

2011-06-09 @ 14:18:39
URL: http://jasmineisaksson.blogg.se/


Namn:
Stamkund?

Din e-post: (Det är bara jag som ser den)

Din blogg/hemsida så jag kan spana in dig också:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0