Give me som energi?

Jag har tänkt att jag skulle städa hela dagen, men det har helt enkelt inte blivit av. Nu försöker jag samla energi till att göra det. Men jag orkar bara inte. Det är inte så mycket att göra heller. Typ plocka upp alla kläder, dammsuga och plocka undad på bordet. Sen kan man ta resten imorgon, fast wait a minute! Klockan är efter 22, då får man inte dammsuga. FUCK! Ja, ja får la ta det imorgon efter Communicare helt enkelt. Tänkte att jag skulle få träffa Jimmy idag, men det finns det förhoppningsvis fortfarande tid för. :p

Nej nu MÅSTE jag verkligen plocka upp här, det ser förjävligt ut.

I miss you. <3

The fire.

Det har brunnit i huset intill mitt imorse. Jag vaknade för typ en halvtimme sen, så jag har inte märkt någonting.
Hade 6 missade samtal på mobilen och 4 nya sms när jag vaknade. Men jag vill bara att ni ska veta att jag lever och inget har hänt mig. :)


...

Why does it have to be so hard to talk to you?

It's like, it doesn't matter to me anymore.

Just nu har jag en depp natt. Har legat och pratat med Markus och Micka, men känner mig bara som en börda. Jag tror att bådatvå har somnat nu. Såå nu sitter jag här och bara vill slå sönder något eller mig själv for that matter. Jag vet att jag ska ge fan att skriva i bloggen när jag är deppig, det slutar med att jag är den där "emo-tjejen". Men det är jag inte. Jag är glad för det mesta. (på utsidan) Men allting kommer ut lite då och då. Så är det ioförsig för alla människor. Aja, skit samma. Nu ska jag inte tråka ut er med det.

Jag är förvirrad och paranoid som fan. Vet inte om jag ska vara det i onödan eller inte.

Vill någon ge mig svar? 

Broken dreams and cellphones.

Igår bet jag sönder min telefon som jag alltid gör mina videobloggar med, såå det kommer inte bli några såna på ett tag. Såvida jag inte snor Markus telefon någon gång. ;)

Bara så att ni vet det.

Empty house.

Det vart så tomt när Jimmy åkte för en stund sen. :O Sitter och kollar på Ghost Whisperer atm, och funderar på att börja städa. Jag har fan inte ork. >.< Men va fan det måste göras iallafall. Men först mer Ghost Whisperer. :p

Min Micka ska sova hos mig i natt. <3

Vad händer till helgen folket?

Puss

Why are you doing this?

Rosie vad i helvete håller du på med egentligen? Du VET att det bara blir knas om du säger ja. VARFÖR I HELVETE GÖR DU DET?

Ååh jag orkar inte. :(

Rosie the confused one.

Paranoid. >.<

Tack Markus för att du lyssnar, det betyder guld för mig. <3


Jag saknar Jimmy! :(

Electricity.

Jag pratade precis med Fortum, och dom försökte få mig att teckna fast prisavtal med dom. HAH! Glöm det! Jag jobbade med Vattenfall förut och det är så att dom är det billigaste elbolaget. Punkt slut! Nu kommer jag iallafall få e-faktura och en räkning per månad. ^^

Gött gött. Nu ska jag dricka upp min cola.

Puss

Now it feels so much better.

Det har varit så mycket knas på sistonde, men nu börjar det ÄNTLIGEN ordna upp sig. ^^ Sitter och kollar på Ghost Whisperer atm och har en sovande Jimmy brevid mig. <3

Det här är faktiskt ett avsnitt som jag inte ha sett. :O Wierd. :s

Communicare imorgon, sen ska jag träffa pappa ett tag. :D

Puss

Drunk bitch.

Jag var full och hade badat.
Behöver jag säga mer? :p


Good morning or shall i say good night?

Har inte gått och lagt mig än, ska bort till Communicare om ca 40 minuter. Känner mig faktiskt inte så trött. O.o Kanske ska dricka typ en kanna kaffe? Pizza blir det tamigfan till lunch idag! :D Ska bara se om jag får upp Jimmy till den tiden. ;) Wish me good luck?

Kollar eller ja lyssnar just nu på en utav mina favoritfilmer. The Long Kiss Good Night. Någon som har sett den? För er som inte har det så har ni ett hett filmtips från en morgonpigg Rosie som inte har gått och lagt sig än.

Har inte så mycket mer att skriva nu, men det kommer mer när jag kommer bort till Communicare. ^^

Puss

Vlog.

Men SHIT my god vilken översexig stillbild. xD

Ljudet suger getpung, höj volymen och njut. HAHA



Two computers.

Nu sitter jag med mina älskade och samtidigt hatade datorer. En försöker jag logga in på msn med och den andra surfar jag runt med, känner mig värsta cool. ;) Nä, skoja bara.

Det har hänt en del grejer, kommer skriva ner det men inte nu. Stay tuned darlings.

Puss

Enough is enough!

Nu har du bränt alla dina broar. Vänner behandlar inte varandra såhär! Jag orkar inte med detta längre. Sök upp en psykolog och ordna upp ditt liv för i helvete!

I know, i know, i know.

Jag har inte skrivit någonting på ett par dagar. Men ska jag vara helt ärlig så vet jag inte vad jag ska skriva. Skriver jag ner en sak så misstolkas det, och skriver jag ner en annan sak så misstolkas det. Folk blir sårade helt enkelt. Men jag lever iallafall.


Tusen tack för alla kommentarer. <3

So many questions and yet, not so many answers..

Jag vet inte om jag vill skriva ner allting i bloggen om allting som har hänt. Det är slut mellan mig och Markus, så mycket kan jag iallafall säga. Jag känner mig som världens sämsta. Men man kan inte gå emot sina känslor, då går man till slut sönder inombords. :/ Jag blev kär i en annan kille. That's it. Jag kan inte göra så mycket åt det.

I'm sorry, i suck. :(

It's like.. nothing..

Nu sitter jag på Communicare. Känner paniken komma krypande, hungrig som ett svin är jag också. :/ Micka sitter inne på coachning atm. Vet inte vad jag ska skriva faktiskt. Valet är gjort. jag har krossat ett hjärta, detta känns inte bra. Men man kan inte gå emot sina känslor, då går man till slut sönder inombords.

Nej platsbanken, sen ringa ams.

Puss

It's too complicated.

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva, skriver jag ner precis det jag känner kommer det att bli för personligt.

Just nu vill jag bara gömma mig under täcket för resten av mitt liv...

Self control?

Tack Fejdan för tröjan, den är jättefin verkligen. Nu jävlar ska jag försöka gå ner i vikt så att jag får på mig den. haha

Har någon sett min självdisciplin?  O.o

A long long time ago.

Längesen jag hörde denna.



Too much.

Det har hänt för mycket för att jag ska kunna skriva ner något just nu.

Jag återkommer.

Drink some beer and eat some meet!

Sitter hemma hos Jimmy buus. <3 Vi ska grilla och dricka massa, ja vad är det vi ska dricka. ;) Jo ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL!

Vad händer för alla sötnosar där ute ikväll? :D


Sen vill jag faktiskt tjata om att Markus är vursting vursting! <3<3<3<3<3<3<3 7. :D

Fucking hairspray!

Jag har glömt min hårspray hemma! Alltså jag är inte beroende av hårspray eller någonting, men den luktar så förbannat GOTT! Got2b heter den.. Kan ladda upp en bild på en flaska. :p Köp den om ni får tillfälle till det. ^^
Jag använder den typ som en parfym, den luktar så GOTT!




Är inne på min första öl atm, trodde att den skulle smaka bättre, men det gjorde den dock inte. :( Ja, ja hoppas att det blir bättre, för mykter vill jag inte vara ikväll, inte kul att vara det bland massa fulla människor. >.< Nej nu ska jag sura vidare.

Puss

Party tonight.

Har inte en susning om vad jag ska skriva, men ett litet inlägg kan jag la bjuda på. ^^

Jag och Sandra ska snart röra oss bort till Örjan, Micka och Mickas pappa, blir alkohol ikväll iallafall. :p Ring mig om ni får tråkigt.

PUSS

Did you notice?

Har ni sett min nya piercing? Eller ja, ny och ny har haft en på exakt samma ställeförut men tog ut den.
Ångrade mig och satte i den igen. Hade faktiskt TRE en gång i tiden!
Funderar fortfarande på om jag ska sätta i den 3:e eller inte.
Ringen närmast, mohahahahahahaha! ;)
Osminkad och trött men wtf.
Bjuder på denna! ^^



My beloved dvd.

Jag har tappat bort min favoritsäsong av Charmed. :(
Men jag tankade ner den igen och kollar igenom den nu. :)

Charmed <3 

Imorgon blir det Communicare,
är det lika roligt som det var idag,
kommer jag vara på vääääldigt bra humör. :D


Politics.

Jag fick precis reda på att med min energi och min åsikter så kan jag bli livsfarlig inom politiken. Jag pratade nämligen om soc här i Mora och våran socialchef. Hon är allt annat än trevlig när man pratar med henne kan jag luuuugnt påstå. Jag är välsigt bitter när jag pratar om sådana här saker. >.< Killen som kom bort till Communicare och pratade om det här sa att om jag vänder min negativa sida till något positivt och ser till att få prata med rätt folk om det här så kommer det bli förändring. (okej det där med förändring kanske jag nu hittade på, men livsfarlig lär ju säga en del? :p) Jo iallafall det är omvändningen som kommer bli det svåra, men om jag lyckas med det så är det la en bra bit på väg?

Vad tror ni om detta folket?



Vill bara informera er om att jag kommer aldrig ge mig. Jag har aldrig gillar politik, och kommer nog aldrig att göra det heller. Men den här killen fick mig fan att bli intresserad. :) Det är ett stooooort framsteg för mig.

BTW! Vad tycker ni om det nya headern och side'n? I love it! ^^

FINALLY!

Nu är Rosie glad. :D Jag har äntligen fått en ny header och side. Tack så mycket Em. ^^

Sitter på Communicare atm, ska snart in på möte och lyssna på någon gubbe. Hoppas att jag inte somnar bara. ;)

Skriver mer när jag kommer hem.

Puss

What to do?

...

I miss those times.

Saknar tiden mer er..

Jag har varit SÄMST på att uppdatera, men här får ni ett inlägg av mig iallafall. ^^

Jag har bara legat hemma och snorat hela dagen, sovit som en stock. NU är jag piggare iallafall, Jimmy bjöd på massa mat nyss. Tack för det. :)

Nej nu ska jag vara social med folket. ^^

Puss


Really need to get out of the house.

Tänka, slå på något, prata bara komma ifrån. Vill inte väcka Markus..

A drunk Rosie in a car.

Ikväll åker vi bil för fulla muggar. ^^ Det har varit mycket fest dom senaste dagarna, men det är fan klockrent. ;D Har inte mycket att skriva atm, men skriver mer imorgon sötnosar. :)

Puss

RSS 2.0